«

»

AZUR: Gama de produse EVRIKA – solutii decorative si protectie de durata pentru aspectul si rezistenta locuintei dumneavoastra

Share

Evrika ofera solutii decorative si protectie de durata care imbunatatesc aspectul si rezistenta, conferind personalitate locuintei dumneavoastra.

Pentru fatade frumoase si durabile va recomandam Tencuiala Decorativa Evrika rezistenta la intemperii, zgarieri si socuri mecanice, disponibila in 216 culori in sistem cu Vopseaua Grund Evrika.

Evrika Vopsea Lavabila de Exterior cu Silicon actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii, intemperiilor si razelor UV, iar Lavabila de Interior Evrika cu putere mare de acoperire aduce un aer proaspat si pereti mereu curati.

Pentru zonele speciale in care este necesara respectarea standardelor de igiena (hoteluri, scoli, gradinite, restaurante, spatii de productie, camere de copii etc.) solutia pentru igienizarea peretilor si protectie sporita contra microbilor si bacteriilor este Evrika Antibacteriana, produs avizat de Ministerul Sanatatii.

Evrika Baie si Bucatarie cu formula antimucegai, rezistenta la actiunea ciupercilor si fungilor. Este solutia ideala pentru spatiile cu umiditate ridicata.

Mai multe informatii despre gama de produse EVRIKA puteti gasi pe www.azur.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 172 – august 2020, pag. 11

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/08/01/azur-gama-de-produse-evrika-solutii-decorative-si-protectie-de-durata-pentru-aspectul-si-rezistenta-locuintei-dumneavoastra/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.