«

»

CONEST SA: De peste jumatate de secol CONSTRUIM ROMANIA! Experienta si performanta in lucrari de constructii si infrastructura rutiera

Share

De peste jumatate de secol CONSTRUIM ROMANIA: Infrastructura rutiera, constructii civile si industriale, lucrari de instalatii.

Peste 600 de proiecte au devenit realitate, marca calitatii companiei. Sunt peste 500 de angajati in echipa Conest si fiecare lucreaza cu profesionalism, pasiune si responsabilitate.

PORTOFOLIUL CONEST

Pasaj Octav Bancila, Dezvoltare si reabilitare „Artera Functionala SUD” lasi, Biblioteca Centrala Universitara din lasi, cladirea Universitatii Alexandru loan Cuza, Centrul Expozitional Moldova, Maternitatea Cuza Voda, Regenerare Urbana zona Lapusneanu, pasaje, sediul Judecatoriei Raionale Ungheni – Republica Moldova, Filarmonica de stat „Moldova” lasi, Muzeul Municipal lasi, Complexul rezidential Conest Crand Residence, Managementul Integrat al Deseurilor lasi, Extindere sistem de canalizare lasi, reabilitare si extindere retele de apa si canal, fabrica Mechrom 2, Transagropolis, modernizare retele linii de tramvai, modernizare retea termoficare municipiul lasi, sute de kilometri de drumuri comunale, judetene si nationale, podete sunt doar cateva exemple din portofoliul Conest.

PERFORMANTA IN INFRASTRUCTURA:

CONEST a investit in tehnologie si in pregatirea permanenta a angajatilor, de pe toate palierele, pentru atingerea performantei in executia lucrarilor de infrastructura rutiera, constructii, instalatii, restaurare monumente istorice, edilitare (apa-canal-epurare). Ne-am dezvoltat toate segmentele de activitate care ne permit performanta in infrastructura rutiera si in constructii. Conest are Baze de Productie performante in lasi si Targu Neamt, un laborator modern de incercari in constructii, autorizat gradul II, parc auto complex, o sectie de mecanizare, balastiere si depozite logistice.

Capacitatea financiara si operationala a firmei demonstrata de o cifra de afaceri anuala de aproximativ 40 mil. euro si un numar mediu de 500 de angajati.

CE INSEAMNA CONEST PENTRU IRINEL TOFAN?

“Conest inseamna provocare profesionala! Conest inseamna respectul fata de cei care au cladit peste 600 de proiecte in cei peste 55 de ani de existenta a companiei noastre! Conest impune obligatia morala de a pretui acest tezaur si de a-l consolida mai departe! Sunt onorat si mandru ca fac parte din familia Conest!”

Ceorge Irinel TOFAN
Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 172 – august 2020, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/08/01/conest-sa-de-peste-jumatate-de-secol-construim-romania-experienta-si-performanta-in-lucrari-de-constructii-si-infrastructura-rutiera/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.