«

»

DEKO PROFESSIONAL: Gama de produse „DEKO Creative Effect”

Share

Odata cu evolutia si modernizarea tehnologiilor din domeniu, a aparut si nevoia de eficienta a firmelor de constructii. In concordanta cu noile tipuri de suporturi care apar, DEKO Professional® s-a adaptat acestei tendinte prin crearea unor sisteme potrivite pentru substraturi din ce in ce mai diverse.

Astfel, DEKO Professional® ofera o gama larga de sisteme complete si solutii, servicii tehnice si comerciale de prima clasa derulate de catre echipe specializate de profesionisti; acestea sunt adaptate specificului pietei de constructii romanesti.

Experienta de peste 50 de ani de existenta a companiei Policolor® se reflecta in produsele si serviciile DEKO Professional®. Aceasta experienta in piata de profil determina specialistii din cadrul diviziei DEKO Professional® sa identifice si sa vina in intampinarea celor mai promitatoare oportunitati ale pietei, selectionand in portofoliu cele mai apreciate produse, pe care le diversifica si le imbunatatesc in mod constant.

Cititi AICI mai mult despre
Sistemele profesionale pentru constructii si amenajari interioare
DEKO PROFESSIONAL

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 172 – august 2020, pag. 3

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/08/01/deko-professional-gama-de-produse-deko-creative-effect/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.