«

»

ARACO: Anulare in instanta ca nelegala a Instructiunii 1/2019 a ANAP

Share

COMUNICAT DE PRESA

 

Anulare in instanta ca nelegala a Instructiunii 1/2019 a ANAP

 

ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII – ARACO informeaza actorii sectorului de constructii din Romania, inclusiv entitatile achizitoare, asupra anularii in prima instanta a Instructiunii 1/2019 a AGENTIEI NATIONALE A ACHIZITIILOR PUBLICE – ANAP ca nelegala cu efecte directe asupra revizuirii preturilor la manopera, materiale, echipamente.

 

ARACO multumeste cu acest prilej societatilor membre care au semnat actiunile in instanta: HIDROCONSTRUCTIA SA, ENERGOMONTAJ SA, AEDIFICIA SA, IRIDEX GROUP PLASTIC SRL, GEIGER GROUP ROMANIA SRL, ACI CLUJ SA Cluj-Napoca, TCI CONTRACTOR GENERAL SA Cluj-Napoca, CONEST SA Iasi, RECON SA Craiova, INSPET SA Ploiesti, SOCOT SA Targu Mures.

 

In functie de evolutia eventualului apel si de negocierea aflata in curs cu reprezentantii ANAP pentru o noua Instructiune care sa reglementeze mecanismul de ajustare a preturilor in contractele de executie, ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII va informa societatile de constructii asupra modalitatilor concrete de ajustare a preturilor, inclusiv pentru proiectele aflate in derulare sau licitate inainte de aparitia OUG 114/2018.

 

ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII multumeste, de asemenea, reprezentantilor Casei de Avocatura POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII precum si tuturor membrilor care ne-au sustinut in acest demers legitim.

 

Pentru detalii sau clarificari ne puteti contacta la: contact@araco.org | tel.: 021/316.78.96/97.

 

ARACO

03.08.2020

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 173 – septembrie 2020, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/09/01/araco-anulare-in-instanta-ca-nelegala-a-instructiunii-1-2019-a-anap/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.