«

»

ELIS PAVAJE: La Elis Pavaje totul se leaga! Acum cu noi servicii!

Share

Produsele ELIS PAVAJE au scris deja povesti in curtile si gradinile romanilor, in parcurile, pietele sau locurile de joaca ale copiilor, in amenajarile stadioanelor si constructiile autostrazilor noastre. Iar atunci cand, pe langa produse, va putem pune la dispozitie serviciile noastre, o gama completa de utilaje, echipe tehnice conduse de ingineri priceputi, totul se leaga.

 

Departamentul tehnic servicii: Proiectare si consultanta / Logistica / Executie:

 • Ani de experienta: 28
 • Numar echipe montaj: 30
 • Numar ingineri constructori: 26
 • Numar ingineri topografi: 6
 • Valoare lucrari realizate (2016 – 2019): peste 40 milioane de euro
 • Utilaje disponibile: buldozer, greder, excavator, incarcator frontal, compactor, basculante.

 

NOU! SERVICII ANTREPRIZA GENERALA – amenajari exterioare

Elis Pavaje detine experienta pentru a prelua proiectele complexe de amenajare exterioara, in regim de antrepriza generala. Oricat de amplu sau complicat, proiectul va fi realizat complet, de la idee si pana la detaliile finale.

 

 1. PLATFORME/ DRUMURI/ PODURI Compania dispune de produse, personal specializat si de intreaga gama de utilaje necesare efectuarii platformelor cu pavaj, asfalt, betoane rutiere, piatra cubica, rigole carosabile si de acostament, poduri si podete.

 

 1. ZIDURI DE SPRIJIN Personalul tehnic detine expertiza pentru realizarea zidurilor de sprijin cu blocheti in aplicatii industriale, autostrazi si drumuri, aplicatii hidrotehnice (cheiuri, poduri, canale, baraje).

BLOCHETI. (Licenta Keystone USA). Blochetii sunt realizati din beton de inalta rezistenta, cu absorbtie scazuta de apa, pentru structuri cu o durata mare de viata. Toate elementele structurale sunt interconectate folosind pini de rezistenta marita, din fibra de sticla, pentru asigurarea unor forte puternice de legatura. Pinii de conectare permit o aliniere mai usoara a elementelor si asigura o conexiune mecanica suplimentara cu materialele folosite la armarea solului. Sistemul cu pini, patentat, reprezinta diferenta majora, furnizand siguranta si securitate unei solutii structurale pentru ziduri de sprijin.

Avantaje blocheti:

 • greutate scazuta, pentru usurinta manipularii
 • goluri largi pentru usurarea introducerii agregatelor
 • conexiune imbunatatita si transmitere directa a fortelor de
  intindere
 • excelenta flexibilitate la colturi sau curbe

 

III. CANALIZARE SI RETELE DE APA Inginerii departamentului tehnic executa lucrari de canalizare si retele de apa cu produse Elis Pavaje: camine vizitare, tuburi din beton. Produsele Elis Pavaje din aceasta gama sunt destinate retelelor de canalizare subterane gravitationale si fara presiune (sub 0,2 Mpa). Ele se pot folosi pentru colectarea apelor care nu contin materiale corozive ce ataca betonul sau garniturile de etansare din cauciuc.

 

 1. FINISARI AMENAJARI EXTERIOARE Elis Pavaje preda lucrarile complexe la nivel de finisare prin amenajare peisagera. O parte din lucrari se realizeaza cu echipe proprii si produse Elis Pavaje (mobilier urban, preluari diferente de nivel, ziduri ornamentale) sau de la parteneri. Alte servicii se realizeaza prin supervizarea subcontractantilor.

 

NOU!  PIATRA CUBICA ANDEZIT

Andezitul Elis Pavaje a intrat in portofoliul Elis Pavaje in 2019, prin achizitia fabricii de la Almasu Mare. Produsele sunt disponibile in varianta cu fete splitate sau antichizate, sub forma de piatra cubica sau borduri.

 

Tipodimensiuni piatra cubica:

 Datele „mp/tona” sunt orientative si depind de rostul dintre bucatile de piatra cubica si modelul de montaj folosit. Rostul trebuie sa aiba o dimensiune cuprinsa intre 8 si 15 mm. Reducerea dimensiunii rostului impiedica patrunderea materialelor de „rostuire” pe toata grosimea suprafetei montate, ceea ce duce la crearea de goluri in rosturi si in timp la denivelarea suprafetelor cu piatra cubica. Tolerantele dimensionale, de planeitate ale suprafetelor, de ortogonalitate ale suprafetelor cuburilor si bordurilor si unghiurile acestora sunt definite de SR EN 1342/ 2012 si SR EN 1343/2012.

 

De ce piatra cubica de la Elis Pavaje?

 • Achizitie de la UNIC producator (impreuna cu produse beton vibropresat);
 • Produse cu fete splitate sau antichizate, pe mai multe dimensiuni;
 • Incadrare garantata in tolerantele standardelor europene;
 • Livrare rapida datorita proximitatii carierei/fabricii.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 173 – septembrie 2020, pag. 55

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/09/01/elis-pavaje-la-elis-pavaje-totul-se-leaga-acum-cu-noi-servicii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.