«

»

ARTEX BUILDING: Constructii de arhitectura textila – Corturi Industriale, Agricole, Zootehnice

Share

Structurile metalice din otel galvanizat la cald si acoperite cu tesaturi tehnice din poliester si PVC apartin spectaculoasei lumi a Arhitecturii Textile, o lume relativ recent deschisa domeniului construirii si industriei constructiilor in general. Un sistem nou destinat crearii de lucrari arhitecturale de mici si mari dimensiuni, proiecte si constructii adaptate timpului, timp in care nevoile intreprinzatorilor si ale societatilor lor se schimba in mod continuu. Nevoia, de fapt, de spatii suplimentare pentru productie sau pentru depozitare este imediata: atunci cand ne gandim ca ar trebui marite suprafetele si halele, aceasta inseamna, de obicei, ca ar trebui rezolvat rapid! Suprafetele acoperite de care este nevoie sunt diferite, se schimba locul unde se desfasoara activitatile industriale si pentru societati s-a nascut conditia necesara de versatilitate totala.

Constructiile ARTEX BUILDING au raspuns prompt acestor nevoi, punand la dispozitie toate calitatile care le definesc: viteza de realizare, costurile infinit mai mici fata de cele impuse de constructiile traditionale, posibilitatea de a fi micsorate sau marite la momentul necesar, capacitatea de a fi demontate si remontate in alte locuri, dar mai ales birocratia simplificata in sensul avizelor de construire, avize de care, de obicei, nu este nevoie, si fiscalitatea usurata, adica posibilitatea de a amortiza investitia intr-o perioada redusa, la fel ca in cazul unui utilaj.

Aceste structuri metalice usoare acoperite cu prelata PVC sunt folosite uzual pentru a crea spatii acoperite pentru incarcare – descarcare, magazine de materii prime si produse finite, depozite de materiale si marfuri, garaje pentru utilaje, in domeniul industrial, comercial, sportiv, agricol, zootehnic, in marile santiere din industria de constructii, santiere nautice, santiere navale, industria grea, reecologizare mediu si ecologie.

Structura metalica portanta din otel galvanizat la cald si membranele acoperitoare textile sunt robuste, fiabile, sigure, conforme cu Normele Europene UNI 13031-1:2004, cu Normele Europene 13782:2015 si au Garantie Oficiala ARTEX BUILDING de 12 ani.

Pentru informatii suplimentare accesati:

www.artexbuilding.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 174 – octombrie 2020, pag. 63

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 173 – septembrie 2020, pag. 13

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 172 – august 2020, pag. 21

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 171 – iulie 2020, pag. 27

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/10/01/artex-building-constructii-de-arhitectura-textila-corturi-industriale-agricole-zootehnice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.