«

»

BAUDER: 160 de ani de experienta in fabricarea materialelor pentru acoperisuri

Share

Au trecut peste 160 de ani de cand compania germana Bauder a inceput sa produca materiale pentru sisteme de acoperis si peste 20 ani de cand piata romaneasca se bucura de aceleasi produse. Acestea au fost special concepute si dezvoltate pentru designeri, antreprenori si arhitecti, oferind solutii complete pentru acoperisuri sigure si de lunga durata.

Fie ca va doriti sa renovati sau sa construiti, Bauder ofera materiale cat si consultanta tehnica pentru acoperisuri verzi, de tip sarpanta sau terasa. Ce promitem ca veti gasi intotdeauna la Bauder sunt produse de inalta calitate, testate in Germania, rezistente in timp, dar si un personal pregatit, prietenos, dornic sa va usureze munca.

Ne gandim intotdeauna atat la nevoile clientului cat si la optimizarea constanta a sigurantei productiei, asadar pe langa toate certificarile pe care Bauder le are, compania sprijina un mediu ecologic care, consideram noi, este un criteriu foarte important in selectarea unui produs. De aceea facem publice toate informatiile relevante cand promovam un nou sistem si oferim produse inovatoare cum ar fi Bauder Karat Air +, membrana bituminoasa cu o acoperire speciala de substante active pentru neutralizarea poluantilor, o optiune pentru imbunatatirea calitatii aerului. Sistemele noastre de hidroizolare sunt durabile in timp, sistemele de izolare termica contribuie decisiv la rezolvarea problemei climatice, acoperisurile verzi sunt ecologice si creeaza un spatiu util, iar sistemele fotovoltaice genereaza energie pe suprafetele acoperisului.

Daca alegeti sa lucrati cu echipa Bauder trebuie sa mai stiti si ca toate lucrarile la acoperisul cladirii dumneavoastra sunt de cea mai inalta calitate, intrucat permitem instalarea sistemelor noastre de acoperis doar persoanelor autorizate complet Bauder. Manopera excelenta este cruciala pentru garantia care vine cu sistemele Bauder, prin urmare, instruim toti executantii si monitorizam calitatea la fiecare pas de la fabricare pana la instalare. Dorim sa oferim siguranta deplina cu privire la performantele viitoare ale acoperisului cladirii dumneavoastra.

Calitatea, siguranta, increderea, cooperarea prietenoasa isi dovedesc valoarea in timp si poate aceasta este exact reteta secreta, reteta clientului multumit, dar si a acoperisului bine facut.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 174 – octombrie 2020, pag. 27

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/10/01/bauder-160-de-ani-de-experienta-in-fabricarea-materialelor-pentru-acoperisuri/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.