«

»

CSi STRUCTURAL SOFTWARE: Solutia completa in proiectarea structurala

Share

CSi Structural Software Romania pune la dispozitia inginerilor constructori cele mai avansate produse software utilizate in ingineria structurala si seismica. Cu o experienta de peste 40 de ani la nivel mondial, Computers and Structures incorporated (CSi) este renumit pentru proiectele de mare anvergura realizate in peste 160 de tari.

Intreaga gama de produse softwaree fundamentata pe cercetarile realizate de-a lungul timpului si pe dezvoltarile continue pe baza acestora. Gradul de complexitate a programelor este semnificativ ridicat, ingloband tehnici analitice avansate ce permit analiza pas cu pas a tuturor nevoilor, pentru realizarea constructiilor stabile, fiind in acelasi timp usor de utilizat.

Gama de produse din portofoliul CSi Romania dispune de softuri precum SAP2000, CSiBridge, ETABS, SAFE si Perform3D. Acestea raspund unei game variate de sisteme structurale si probleme de analiza, pentru a permite utilizatorului alegerea solutiei optime. ETABS este considerata una dintre cele mai viabile solutii atat pentru structuri industriale parter,cat si pentru cele mai inalte cladiri rezidentiale, comerciale sau administrative.Este un program versatil, care permite utilizatorului sa abordeze o gama variata de structuri si materiale.

Programul SAP2000 a fost special conceput pentru utilizarea sa in cadrul structurilor civile, a barajelor, turnurilor de telecomunicatie, stadioanelor si in cadrul instalatiilor industriale, fiind cel mai eficient program de analiza structurala de uz general de pe piata. SAFE este un software special dedicat proiectarii planseelor si fundatiilor din beton. Scopul acestuia este acela de a facilita posibilitatile de proiectare, combinand performanta cu usurinta in utilizare. El constituie singurul instrument necesar pentru modelarea, analiza, proiectarea si detalierea sistemelor de plansee si fundatii din beton armat.

Beneficiul principal al CSi Structural Software Romania este inglobarea tuturor solutiilornecesarepentru proiectarea structurala intr-un singur loc.Mai mult decat atat, ea ofera solutii complete pentru sistemele seismice din Romania. Un alt aspect important al companiei este posibilitatea achizitionarii licentei perpetue sau inchirierea sa.Odata intrat in posesia unei licente, beneficiezi constant de update-uri la ultimele versiuni, atat pentru remedierea problemelor care apar, cat si pentru solutii noi.

Produsele dispun de instrumente unice care raspund nevoilor diferitelor tipuri de structuri, darsi de analize care permit utilizatorului alegerea solutiei optime. Datorita acestora, a specialistilor care ofera suport tehnic de calitate, a caracteristicilor precise si a sabloanelor integrate, CSi Structural Software Romania este solutia completa in proiectarea structurala, dezvoltand tehnologia pentru construireaunei lumi mai bune.

Contact:
CSi STRUCTURAL SOFTWARE
Mobil: +40 770 343 329
E-mail: office@csiromania.com
Web: www.csiromania.comDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/10/01/csi-structural-software-solutia-completa-in-proiectarea-structurala/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.