«

»

CREDO DESIGN – birou de arhitectura si restaurare: Cetatea Turnu intre cercetare, restaurare, conservare si executie

Share

Credo Design este un birou de arhitectura si restaurare cu o bogata experienta in implementarea proiectelor prin intermediul instrumentelor structurale. Biroul este condus de arh. ing. Aurora Tarsoaga, specialist atestat MC.

Credo-ul CREDO DESIGN este ca atat arhitectura noua, cat si restaurarea nu sunt doar lucrari, ci experiente care trebuie traite si gandite alaturi de cei care se vor bucura de ele.

Credo Design este specializata in arhitectura civila, case si ansambluri rezidentiale, amenajari de interior, design de obiect, imobile de apartamente, arhitectura religioasa si bineinteles restaurare de monumente istorice.

Avand la baza un colectiv tanar si dinamic, Credo Design doreste mereu sa isi imbunatateasca serviciile si implicit calitatea proiectelor si colaborarea cu antreprenorii in santier.

 

Contact:

Punct de lucru: str. Elena Cuza, nr. 30, sector 4, 040 331, Bucuresti
office@credodesign.ro / www.credodesign.ro / www.facebook.com/S.C.CREDODESIGN
t: +40 31 805 8781 / f: +40 31 805 8780
Aurora TARSOAGA, specialist atestat M.C. arhitect inginer
+4 0745 581 945
aurora.tarsoaga@credodesign.ro

 

Servicii prestate:

Arhitectura / Restaurare / Studii de fundamentare / Design / Consultanta / Cercetare Istorico Arhitecturala.

 

Din lucrarile CREDO DESIGN:

  1. Situl arheologic, punct „CULA” de la Coronini, jud. Caras-Severin;
  2. Foisorul de Foc, Bucuresti;
  3. Ansamblul Curtii Domnesti de la Harlau, jud. Iasi;
  4. Imobil laboratoare INOE, Magurele, jud. Ilfov;
  5. Pensiunea Dumbravita, jud. Brasov;
  6. Monumentul Paleocrestin de la Niculitel, jud. Tulcea;
  7. Arcul de Triumf, Bucuresti;
  8. Casa Cesianu (MMB), Bucuresti.

Cetatea TURNU – intre cercetare, restaurare/ conservare si executie

Cand spunem constructii si antreprenoriat in constructii, ne gandim la santiere mari, cu zeci si sute de muncitori, cu echipamente si utilaje de cea mai inalta tehnologie, care, alaturi de proiectanti – arhitecti, ingineri de toate categoriile, cercetatori si manageri, dezvolta prezentul construit pentru viitor.

Noi, CREDO DESIGN, consideram ca prezentul si viitorul se pot dezvolta numai intelegand si studiind trecutul. Acesta este si laitmotivul preocuparilor noastre de baza, unde interventiile noi sunt dezvoltate si raportate la existentul construit, prezent al trecutului, ce urmeaza sa devina un trecut substantial si coerent pentru viitor.

In acest context, consideram oportun sa va prezentam in numarul urmator al revistei, un exemplu de bune practici in domeniu, din seria de situri arheologice, pe care firma noastra le-a preluat de la conceperea Temei de proiectare, cu prima faza de proiectare, D.A.L.I./ S.F. (Documentatie Tehnica de Avizare a Lucrarilor de Interventie/ Studiu de Fezabilitate), pana la faza P.Th./ D.E. (Proiect Tehnic de Executie / Detalii de Executie) si Asistenta Tehnica din partea Proiectantului (autor al proiectului). Sansa principala a acestui proiect a fost, evident, continuitatea realizarii proiectului de un singur Proiectant, cel care a gandit conceptul de interventie, respectiv CREDO DESIGN.

Situl arheologic de la Turnu Magurele, punct „Turnu”, se afla in imediata vecinatate a Dunarii si apartine Municipalitatii Turnu Magurele, cea care a accesat fonduri europene pentru consolidarea, restaurarea, consevarea si introducerea acestui obiectiv national intr-un circuit turistic international.

Antreprenorul general, INSPETI BUILDING RESTAURATION S.R.L, cu asociat INSPET S.A., alaturi de echipa specialistului restaurator Calin BARZU, au fost cei care, alaturi de echipa noastra de proiectare si cercetare, au facut posibila interventia Etapei I, in coordonatele tehnice profesionale specifice in vastul domeniu al restaurarii.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 175 – noiembrie 2020, pag. 40

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/11/01/credo-design-birou-de-arhitectura-si-restaurare-cetatea-turnu-intre-cercetare-restaurare-conservare-si-executie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.