«

»

DECEUNINCK lanseaza prima platforma universala pentru ferestre

Share

Inovatia Deceuninck concentrata in platforma de profile ELEGANT prin modulul unic central iCOR a reusit sa atraga atentia inca de la lansarea oficiala, la targul online Fensterbau Frontale 2020 Nürnberg. Dezvoltarea tehnologiei continua cu introducerea armarii longitudinale cu fibra de sticla ThermoFibra si cu armatura rigida Forthex, disponibile acum pentru o gama mai larga de profile.

Cu o imagine unica si cu cele mai bune caracteristici pe piata profilelor din PVC suple, putem numi noua platforma ELEGANT, argumentat, un concept de ferestre fara egal. Inovatia Deceuninck concentrata in platforma ELEGANT reuseste sa atraga atentia publicului larg. Performanta fara egal in gama de 76 mm, conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist, versatilitatea si modularitatea geometrica trezesc entuziasmul atat al arhitectilor, producatorilor de ferestre, cat si al clientilor finali.

ELEGANT este primul profil din PVC care vine cu o imagine specifica aluminiului, printr-un design minimalist si rafinat, cu unghiuri drepte si miez gri ce sugereaza aspectul metalic, cu fetele exterioare ale ansamblului rama si cercevea coplanare. Descoperiti profilul care ofera o alternativa la aluminiu, dar are proprietatile PVC-ului.

Pentru profesionistii din domeniul productiei si montajului de ferestre si usi din PVC, aspectul are o importanta aparte – imaginea profilului este unica, atrage clientii si este pe gustul arhitectilor. Totusi, pentru profesionisti, cel mai important este modul de productie. Optimizarea sectiunii profilelor rama si cercevea, prin modulul unic central iCOR, reduce tipologia de repere, simplificand-o substantial. Primul avantaj este scaderea inventarului de profile. Aceasta inseamna mai multe posibilitati de productie, fiecare profil de rama se poate combina cu oricare profil de cercevea. Economie de timp, eficienta in aprovizionare, flexibilitate. Prelucrarea se face conform metodelor uzuale, nimic special, nimic mai mult din punct de vedere operational. In plus este doar pachetul unic al indicilor de performanta:

  • Uf = 0.93 W/mpK in varianta standard
  • Uf = 0.88 W/mpK in combinatie cu ThermoFibra si Forthex – profile recomandate si pentru case pasive
  • 6 camere, latimea ramei de la 76 mm, a cercevelei de la 80 mm
  • inaltime vizibila minima in categorie, de la 112 mm la 109 mm
  • acoperirea vitrarii de numai 9 mm ofera impreuna cu inaltimea vizibila minima cea mai mare suprafata de lumina, la aceleasi dimensiuni de panou de tamplarie

 

 

iCOR

Deceuninck introduce din 2020, in premiera mondiala, primul modul unic central iCOR, ce poate fi folosit pentru combinarea unei game largi de profile diferite de rama si cercevea. Doriti o imagine clasica, eleganta sau minimalista? Indiferent de imagine si de tipul de deschidere, spre interior sau exterior, de pozitia ferestrei fata de fatada, de profile armate cu fibra de sticla sau cu termoizolatie din spuma rigida, pentru o renovare sau o cladire noua, iCOR permite combinarea profilelor pentru obtinerea ansamblului ferestrei dorit. Imaginati-va ca la un moment dat, intr-un proiect de renovare, doriti sa schimbati imaginea, inlocuind doar cercevelele, cu un alt tip de profil.

ThermoFibra

Utilizarea fibrei de sticla nu este o noutate in domeniul profilelor din PVC. Inovatia Deceuninck introduce utilizarea fibrei de sticla in armarea longitudinala a profilelor, ca o ranforsare continua, crescand considerabil proprietatile mecanice ale profilelor. In anumite limite, utilizarea profilelor cu ThermoFibra elimina armaturile metalice. Combinat cu profilele  termoizolante rigide Forthex, fereastra capata o rezistenta sporita.

Forthex

Profilele din spuma rigida Forthex, in carcasa metalica, combina proprietatile termoizolante si cresterea rezistentei ferestrei. Practic, Forthex schimba paradigma izolarii suplimentare a profilelor. Beneficiind de toate caracteristicile unice ale sistemului ELEGANT, pot fi realizate ferestre si pentru case pasive.

Mai multe informatii gasiti pe https://elegant.deceuninck.com/ro/

 

Deceuninck Group

Potentialul revolutionar de imagine, performanta si productie al platformei ELEGANT este rezultatul activitatii Deceuninck Group – Belgia, unul dintre principalii actori pe scena productiei de profile din PVC pentru ferestre si usi, clasat in top 3 mondial. Compania a fost infiintata in 1937 in Belgia si s-a extins rapid datorita calitatii produselor si serviciilor oferite, astazi fiind activa in peste 91 de tari, printre care se numara si Romania. Experienta si expertiza cumulate in cei 80 de ani de activitate au consacrat Deceuninck ca „The Blue Force”, un nume ce combina forta grupului si inconfundabilul albastrul al identitatii vizuale. Este vorba de o prezenta puternica in domeniul productiei de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolant, consolidata prin produse si servicii de cea mai inalta calitate. Deceuninck este o entitate complexa, ce nu se rezuma doar la procesul de productie, ci desfasoara si o activitate continua de cercetare si dezvoltare. Astfel, „Forta albastra” fabrica inca din 2004 produse 100% reciclabile (fara plumb), ocupand o pozitie fruntasa in dezvoltarea de produse dupa un nou standard ecologic. Si noutatile vor continua.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 175 – noiembrie 2020, pag. 25

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/11/01/deceuninck-lanseaza-prima-platforma-universala-pentru-ferestre/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.