«

»

DFS CENTER GRUP – Partener de incredere in producerea si comercializarea echipamentelor de joaca pentru copii

Share

DFS Center Grup este o companie romaneasca infiintata in anul 2002 care produce si comercializeaza echipamente de joaca pentru copii, mobilier urban si echipamente sportive, toate destinate uzului intensiv in aer liber.

Cu peste 1.000 de proiecte finalizate, o gama foarte variata de produse si pachete integrate de servicii,  se afla in topul companiilor din aceasta industrie.

Romania reprezinta o piata cu potential de dezvoltare, unde an de an intra in scena tot mai multi jucatori, atat firme romanesti cat si straine, atrase in special de cresterea si modernizarea zonelor urbane.

Competitia tot mai acerba este vazuta de DFS Center Grup mai degraba ca o provocare in a-si perfectiona in permanenta calitatea serviciilor si in a livra solutiile cele mai potrivite pentru proiecte de orice complexitate – la cele mai performante standarde, cu promptitudine si respectarea tuturor termenelor agreate cu partenerii companiei.

 

DFS Center Grup activeaza pe urmatoarele segmente de piata: 

  • amenajarea spatiilor de joaca pentru copii in aer liber
  • amenajarea terenurilor de sport
  • amenajarea zonelor de agrement din cadrul parcurilor publice si a complexelor rezidentiale
  • productia de echipamente destinate spatiilor de joaca pentru copii
  • productia de mobilier urban
  • productia de subansamble de fibra de sticla (pentru echipamentele de joaca, pentru toalete ecologice etc.)

 

Produsele DFS Center Grup – calitate, siguranta si design inovator

Oferta de produse destinate spatiilor de joaca este foarte variata: de la balansoare si leagane, la nisipare, pardoseli elastice, complexe de joaca modulare si complexe de joaca pentru copii cu dizabilitati.

  • Toate acestea sunt produse profesionale, cu o mare rezistenta la vandalism si la intemperii.
  • In procesul de fabricatie sunt folosite proceduri de lucru si materiale foarte atent selectionate, care respecta toate prescriptiile si normele nationale si europene in materie de calitate si securitate.
  • Gama diversificata de produse asigura acoperirea tuturor nevoilor clientilor.
  • Preturile produselor sunt competitive, compania putand oferta de la produse low price pana la produse de top.

 

Produsele proprii DFS – inovare prin modularitate

Pe langa gama de echipamente importate de la parteneri externi de top, oferta DFS Center Grup include si o gama variata de produse competitive fabricate in halele proprii de productie.

Aceste produse se evidentiaza prin:

  • Materialele de calitate, atent selectionate pentru durabilitatea, confortul si siguranta testata.
  • Designul modern si atentia acordata detaliilor.
  • Inovare prin modularitate si libertatea de a compune o amenajare dupa particularitatea geometrica a spatiului, dupa dorintele si bugetul clientului.
  • Siguranta deplina in exploatare, fapt confirmat si de certificarile primite pentru produsele DFS Center Grup de la cele mai cunoscute organisme nationale si internationale abilitate in domeniu (ISCIR, RINA SIMTEX, TUV etc.).

 

Pachete de servicii integrate

Compania ofera un pachet integrat de produse si servicii, de la consultanta tehnica si legislativa, pana la asamblare, montaj si mentenanta, care asigura un nivel ridicat de satisfactie din partea tuturor categoriilor de clienti.

Pachetul de servicii include:

  • Consultanta personalizata pentru a intelege si a oferta exact ce isi doreste clientul.
  • Consultanta legislativa – un element foarte important prin care se asigura respectarea tuturor prevederilor legale specifice domeniului.
  • Prezentare 2D si 3D a solutiilor propuse, cu respectarea suprafetelor de securitate impuse.
  • Prezentarea documentatiei tehnice complete, foarte utila proiectantilor si arhitectilor (fise tehnice, vederi si proiectii cotate 2D ale produselor, planuri de mentenanta, planurile sapaturilor, instructiuni de asamblare si montaj, listele de subansambluri / piese de schimb ale produselor etc.).
  • Transportul, asamblarea si montajul in teren.
  • Interventii cu echipele autorizate ISCIR, atat pentru instalare, cat si pentru mentenanta in garantie si post garantie.
  • Furnizarea pieselor de schimb la comanda, pentru minimizarea costurilor de intretinere ale echipamentelor de joaca.

 

Avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea echipamentelor profesionale de joaca pentru copii, a mobilierului urban si a anumitor echipamente sportive, toate destinate uzului intensiv in aer liber, DFS Center Grup s-a remarcat prin calitatea serviciilor sale si a devenit in scurt timp una dintre cele mai puternice companii din domeniu.

In acest moment, oferta DFS Center Grup include o varietate de echipamente specifice locurilor de joaca, spatiilor pentru sport si agrement si echipamente de mobilier urban.

Pentru mai multe detalii despre produsele si solutiile DFS Center Grup, accesati site-ul oficial: https://dfscentergrup.ro.

 

DFS Center Grup

Bascov, str. Serelor, nr. 49
Arges – Romania

Email: office@dfscentergrup.ro
Web: www.dfscentergrup.ro
Telefon fix: 0040 248 290 493
Mobil vanzari: 0040 729 330 973
Fax: 0040 248 290 492

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 175 – noiembrie 2020, pag. 32

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/11/01/dfs-center-grup-partener-de-incredere-in-producerea-si-comercializarea-echipamentelor-de-joaca-pentru-copii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.