«

»

Important! Revista Constructiilor a inceput contractarea spatiilor publicitare pentru 2021

Share

Peste putin timp, 1 ianuarie, ia… „startul” un nou deceniu din actualul secol. Publicatia noastra isi continua aparitia dupa mai bine de 15 ani. Este un prilej si pentru dumneavoastra de a continua sau… debuta in paginile sale cu prezentarea de produse, tehnologii, servicii, informatii, comentarii si proiecte de constructii, date si realizari care sa va ajute la indeplinirea obiectivelor ce vi le-ati propus in continuarea activitatii din domeniul investitional.

2021 va fi desigur un an care trebuie sa scoata tara din criza economica generata de pandemia care a bulversat mai toate sectoarele sale. Orice informatie din partea dumneavoastra si a firmelor pe care le conduceti poate avea un rol insemnat in acest sens.

Iata de ce directorul nostru executiv, dl Elias Gaza, a inceput deja sa incheie contracte de publicitate pentru anul 2021. Il puteti contacta la telefon 0723.185.170 sau pe email la elias.gaza@revistaconstructiilor.eu.

Informatii suplimentare puteti obtine si din site-ul nostru, www.revistaconstructiilor.eu.

 

Nu uitati !

Succesul in constructii depinde si de stimulentul informational publicitar. Va oferim aceasta posibilitate si va asteptam cat mai curand.

 

Ciprian Enache –

vicepresedinte fondator Revista Constructiilor

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 175 – noiembrie 2020, pag. 73

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/11/01/important-revista-constructiilor-a-inceput-contractarea-spatiilor-publicitare-pentru-2021/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.