«

»

BÜSSCHER & HOFFMANN: FPO/TPO pentru TINE: Büsscher & Hoffmann investeste la POLYFIN AG. Membrane de acoperis sintetice fabricate pe baza de FPO/TPO (poliolefina flexibila)

Share

 

La inceputul lunii octombrie 2020, Büsscher & Hoffmann GmbH a achizitionat 60% din actiunile POLYFIN AG. Proprietar, pana de curand, Odenwald-Chemie GmbH si-a vandut toate actiunile (33,3%) catre Büsscher & Hoffmann, iar Lucobit AG si Binné & Sohn GmbH & Co KG si-au redus fiecare participatiile de la 33,3% la 20%.

Multi dintre clientii nostri au cerinte diferite, in functie de obiectul si scopul cladirii, care necesita diferite materiale. Aceste nevoi ale clientilor si conditiile de piata in schimbare ne-au ghidat deja in ultimii ani in formarea portofoliului nostru si a solutiilor noastre de etansare. Din acest motiv, Büsscher & Hoffmann a decis sa investeasca in producatorul consacrat de membrane de acoperis sintetice fabricate pe baza de FPO/TPO (poliolefina flexibila) POLYFIN AG, cu sediul in Germania.

POLYFIN AG vinde de mai bine de 15 ani membrane hidroizolante sintetice de inalta calitate fabricate din FPO/TPO. Cu aproximativ 20 de angajati, compania genereaza vanzari de aproximativ 11 milioane euro.

Centrul de productie POLYFIN AG a fost construit in anul 2015, in localitatea Meckesheim (landul Baden-Württemberg). Fabrica este dotata cu tehnologie de ultima generatie si are o capacitate de productie suficienta pentru a raspunde prompt solicitarilor clientilor nostri, oferind solutii de etansare de inalta calitate pe baza de FPO/TPO.

Cu participarea la POLYFIN AG, putem fi, in viitor, un partener inovator si de incredere atat pe partea de solutii de etansare pe baza de bitum, cat si pe cea de membrane sintetice pentru acoperis din productia proprie. Pe termen mediu, sinergia dintre Büsscher & Hoffmann si POLYFIN AG poate crea valoare adaugata pentru clientii nostri.

Büsscher & Hoffmann, cu sediul in Enns, este principalul producator austriac de sisteme de etansare pentru acoperisuri tip terasa, acoperisuri verzi, fundatii si poduri. Filialele de vanzari din Republica Ceha, Ungaria, Croatia, Polonia, Romania si Serbia, fiecare cu propria retea de depozite si echipa tehnica de vanzari, sunt operate pentru a oferi asistenta completa clientilor nostri din sud-estul Europei.

 

Büsscher & Hoffmann SRL
Strada Alexandrina 38-40, RO-011442 Bucuresti
Mobil: +40 757 475 724 | Fax: +43 7223 823 23-960
E-Mail: m.stanea@bueho.ro | Web: bueho.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 176 – decembrie 2020, pag. 55

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/12/01/busscher-hoffmann-fpo-tpo-pentru-tine-busscher-hoffmann-investeste-la-polyfin-ag-membrane-de-acoperis-sintetice-fabricate-pe-baza-de-fpo-tpo-poliolefina-flexibila/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.