«

»

CSI STRUCTURAL SOFTWARE ROMÂNIA lansează noua versiune a software-ului pentru structuri ETABS 19

Share

Noua versiune ETABS 19 vine cu imbunatatiri in ceea ce priveste programul de analiza structurala, precum si cu posibilitatea licentierii de tip Cloud.

Cu noua versiune a software-ului se poate determina aparitia fisurilor in placile de beton sau fundatii, printr-o analiza neliniara pe termen lung. Pentru a furniza informatii despre armatura utilizata in placa si pentru calculul fisurii exista trei optiuni: specificarea armaturii proiectate, suprascrierea rapida a armaturii sau specificarea procentului de armare.

Dintre update-urile aduse acestei versiuni, se numara si optiunea „SlidePlate” pentru imbinarea metalica grinda – stalp, care a fost actualizata la noua versiune ETABS v19 pentru o desfasurare eficienta a activitatii.

Atat metoda, cat si viteza de calcul au fost imbunatatite, acestea contribuind la o analiza mai buna privind pierderea stabilitatii, precum si la o imbunatatire a analizei time-history prin integrare directa.

Pentru o redare mai rapida, mai clara si o calitate imbunatatita a liniei si fonturilor True Type si DirectX 2D este acum utilizat pentru vizualizarea in plan si in elevatie.

ETABS 19 ofera licentiere de tip Cloud, dispunand astfel de avantaje precum folosirea aceleiasi chei de activare pe mai multe dispozitive, utilizarea licentei offline pe perioada nelimitata daca este cazul si gestionarea licentei complet integrate in soft. Pe langa gama larga de servicii dedicate inginerilor din domeniu, CSi ofera posibilitatea achizitionarii licentei perpetue sau inchirierea sa cu discount-uri de 50% acordate companiilor nationale din Romania.

CSi Structural Software Romania raspunde nevoilor diferitelor tipuri de structuri, permitand astfel utilizatorului sa aleaga solutia optima.

Gasiti mai multe detalii la adresa http://www.csiromania.ro

 

CSi STRUCTURAL SOFTWARE
Mobil: +40 770 343 329
E-mail: office@csiromania.ro
Web: www.csiromania.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 176 – decembrie 2020, pag. 78

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/12/01/csi-structural-software-romania-lanseaza-noua-versiune-a-software-ului-pentru-structuri-etabs-19/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.