«

»

Deschide un parteneriat profitabil cu DECEUNINCK!

Share

O afacere profitabila si apreciata in domeniul producerii de tamplarie din PVC se construieste cu efort, dedicare si parteneri puternici. In conditiile cresterii duratei de viata a ferestrelor, dar si a responsabilitatii privind protectia mediului inconjurator prin sustenabilitate si economie de energie, Deceuninck lanseaza o platforma universala pentru ferestre ce poate deveni un motor al dezvoltarii afacerilor in domeniu.

Inovatiile introduse prin platforma Elegant pozitioneaza Deceuninck ca lider in definirea noilor tendinte din domeniul ferestrelor, profilele incetand sa mai fie doar PVC extrudat. Cele 3 elemente principale ale inovatiei Deceuninck schimba aceasta perceptie cu un concept modern de profil universal modulat – iCOR, suplu si mai rezistent prin armare longitudinala cu fibra de sticla – ThermoFibra sau extra-izolat prin folosirea pentru prima data a termoizolatiei rigide Forthex.

La nivelul imaginii, platforma universala de profile Elegant imbunatateste perceptia ferestrelor din PVC, de la profilele albe si lucioase, la o imagine cu finisaj rafinat. Elegant Abstract, cu foliile decorative Decoroc, cu unghiuri drepte si finisaj texturat, ofera o alternativa estetica la profilele din aluminiu.

Imaginea minimalista si cubista, unica in domeniu, cu un design multiplu premiat, constituie un element de particularizare ce este rapid imbratisat de arhitecti, producatori de ferestre si public. Deceuninck exploreaza cu succes o zona a mixului imagine-performanta in domeniul ferestrelor, nemaiintalnita pana astazi: mai multa lumina, performante de izolare si siguranta ridicate, tehnologii avansate de productie si optiuni bogate de configurare. Pozitionarea platformei Elegant in topul ofertei de ferestre este o consecinta a satisfacerii nevoilor si dorintelor inalte ale publicului.

Pentru profesionisti, cel mai important este modul de productie. Optimizarea sectiunii profilelor rama si cercevea, prin modulul unic central iCOR, reduce tipologia de repere, simplificand-o substantial. Primul avantaj este scaderea inventarului de profile, diversitatea de aplicatii ale panourilor de tamplarie nefiind afectata. Aceasta inseamna mai multe posibilitati de productie, fiecare profil de rama putandu-se combina cu oricare profil de cercevea. Economie de timp si bani, eficienta in aprovizionare, flexibilitate. Prelucrarea se face conform metodelor uzuale din punct de vedere tehnologic.

Noua serie de profile este configurata pornind de la modulul central revolutionar iCOR: 3 profile de rama (76 mm / 84 mm / 115 mm) se pot combina cu 5 profile de cercevea (Infinity & Infinity ThermoFibra – decalat, Abstract – coplanar, Origin – retras si noul profil Grando). In total sunt posibile 15 combinatii diferite, ceea ce ofera o plaja larga de abordari stilistice.

Caracteristicile tehnice ridicate confirma esenta platformei Elegant: profilele nu doar arata bine, dar si ofera un pachet unic al indicilor de performanta:

  • Uf = 0,93 W/mpK in varianta standard
  • Uf = 0,88 W/mpK in combinatie cu ThermoFibra si Forthex – recomandate si pentru case pasive
  • 6 camere, latimea ramei de la 76 mm, a cercevelei, de la 80 mm
  • inaltime vizibila minima in categorie, de la 112 mm la 109 mm
  • acoperirea vitrarii de numai 9 mm ofera impreuna cu inaltimea vizibila minima cea mai mare suprafata de lumina, la aceleasi dimensiuni de panou de tamplarie

Deceuninck acorda o atentie deosebita interactiunii produselor sale cu mediul inconjurator printr-o abordare proactiva fata de reciclarea si utilizarea responsabila a PVC-ului. Produsele Deceuninck sunt 100% reciclabile (pana la 7 cicluri), iar in procesul de productie sunt utilizati stabilizatori fara continut de plumb. Prin utilizarea unui procent important de granulat din PVC reciclat, cunoscand faptul ca procesul de reciclare creste omogenitatea acestor particule, noul material obtinut, EcoPowerCore, ofera o rezistenta sporita interiorului profilelor, unde este utilizat. 

Compania Deceuninck Romania este pregatita sa va ofere detalii despre introducerea in portofoliul dumneavoastra a platformei universale de profile Elegant. Daca sunteti montator de ferestre, veti fi indrumat spre un partener ce deja produce tamplarie cu aceste profile. Contact: info@deceuninck.ro

 

Pentru mai multe detalii accesati https://elegant.deceuninck.com/ro/

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 176 – decembrie 2020, pag. 37

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/12/01/deceuninck-deschide-un-parteneriat-profitabil-cu-deceuninck/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.