«

»

CONEST: Penthouse-urile CONEST GRAND RESIDENCE – Dragoste la prima vedere!

Share

Acasa. Scoala. Birou. Miscare in aer liber. Loc de joaca pentru copiii tai? Un gratar cu familia? Sa vezi rasaritul si apusul sau cerul instelat de acasa? Penthouse-urile Conest Grand Residence sunt raspunsul la ceea ce pare acum o problema fara rezolvare. A fost odata ca niciodata acel moment in care lumea s-a oprit! Si noi toti am reinvatat notiunea de „acasa”.

Povestea ta, a familei tale si a celor dragi continua fericit intr-unul dintre penthouse-rile Conest Grand Residence. Unde? in zona centrala a lasului, in Bulevardul Chimiei nr. 2, vizavi de lulius Mall, in apropierea campusului studentesc „Tudor Vladimirescu”. O efervescenta urbana iti ofera proximitatea Universitatii „Gh. Asachi”, a scolilor si a gradinitelor cu traditie dar si a unui puternic centru de retail si hypermarketuri.

De ce un penthouse Conest Grand Residence? Esti pretentios si adeptul stilului clasic? Ti se spune tot timpul ca esti nonconformist? Vrei sa iti amenajezi apartamentul visurilor tale? Cea mai buna investitie cu dobanda capitalizata o reprezinta un penthouse. Ajungem la etajul 11 pe o cale de acces speciala pentru tine. Un living spatios te imbratiseaza. E imens, nu spatios! Lumina imbraca acum viata ta. Bucataria e de vis, iti va spune ea. Totul poarta semnatura celor mai buni arhitecti. Dormitoarele sau camera copiilor, poate biroul tau, sunt generoase.

Calitate europeana, marca materialelor folosite.

Ce e mai bun la nivelul Uniunii Europene nu e doar o vorba in vant aici. Baile? Trebuie sa le vezi! Un inel de balcoane inconjoara primul nivel al penthouse-ului. Ai o casa smart! Sauna? Bifat. Si urcam la nivelul doi: terasa. Recreere si timp liber dupa imaginatia ta. Zona de lounge, gradina, sala de sport in aer liber, gratar, loc dejoaca pentru copii, plaja? Nu exista limite!

Penthouse-urile Conest Grand Residence! Si au trait fericiti pana la adanci batraneti!

„Un penthouse e un stil de viata, o filosofie a artei de a trai. Am gandit acest concept pentru cei care vor sa traiasca in oras, dar in acelasi timp departe de aglomeratia urbana. Eleganta, rafinament, calitate, durabilitate, caldura! Penthouse-ul Conest Grand Residence e un concept unic in lasi!” a declarat Irinel Tofan, director general Conest SA.

BUSINESS-UL TAU la Conest Grand Residence

Cu un total de peste 2.000 de metri patrati in cele patru turnuri interconectate, Conest Grand Residence este solutia ideala pentru business-ul tau! Calitate, eleganta si oportunitati multiple intr-un complex de blocuri modern unde locuiesc peste 500 de familii.

Spatii flexibile in zona centrala a orasului, intr-o efervescenta urbana ce tine laolalta profesori, studenti, elevi, mediul IT si familii tinere.

Fiecare spatiu are fatada de sticla, ceea ce ofera business-ului tau deschidere catre clienti, dar mai ales respectarea normelor impuse pentru functionarea economiei in perioada de SARS COV 2. Angajatii si clientii se vor bucura de o abundenta de lumina naturala. Structurile de intrare si geometria spatiului permit orice tip de amenajare. Spatiile sunt finisate „la alb”, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.

Salon de infrumusetare, barber shop, cabinete medicale, farmacie, centru activitati pentru copii, librarie si papetarie, sala de fitness, centru spa si multe alte exemple de afaceri pot inflori la Conest Grand Residence.

Make money. Grow your business.

0728.228.128

conestgrandresidence.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 176 – decembrie 2020, pag. 40

Citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 170 – iunie 2020, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/12/01/penthouse-urile-conest-grand-residence-dragoste-la-prima-vedere/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.