«

»

RoomInnovation, conceptul inovator care revolutioneaza ideea clasica de apartament

Share

RoomInnovation este un concept inovator si unic la nivel mondial care vizeaza maximizarea spatiului dintr-o locuinta si, implicit, cresterea calitatii vietii. Plecand de la dorinta de a „aduce mai mult spatiu” in locuintele oamenilor, RoomInnovation reuseste sa ofere o noua dimensiune estetica si functionala a unui apartament si o experienta inedita de locuire. Prin implementarea sistemului RoomInnovation Bed si RoomInnovation Wall, se reuseste crearea unei multifunctionalitati a unei locuinte in fiecare zi.

 

Idee autohtona pusa in practica cu ajutorul tehnologiei germane

RoomInnovation este un concept inovator dezvoltat de antreprenorul Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare, companie care, pe parcursul celor 14 ani de existenta in acest domeniu, si-a castigat o pozitie privilegiata pe aceasta piata. In spatele companiei Maurer Imobiliare stau cifre impresionante (peste 8.500 de apartamente vandute in cele 8 proiecte imobiliare dezvoltate in 6 orase cheie din tara), iar acest lucru se traduce in provocarea de a gasi solutii noi si inovatoare care sa asigure imbunatatirea permanenta a experientei de locuire oferita oamenilor.

In procesul de executie si fabricatie a conceptului RoomInnovation, know-how-ul expertilor in solutii inovatoare s-a combinat cu succes cu tehnologia avansata de care se bucura firmele de specialitate din Germania. Prin urmare, RoomInnovation este realizat la cele mai inalte standarde de calitate, fiecare produs rezultat fiind compact, sigur, silentios, cu un design modern si extrem de accesibil.

Acest concept se bazeaza pe RoomInnovation Wall (peretele mobil) si RoomInnovation Bed (patul mobil), doua produse absolut inovatoare care se pot ridica la nivelul plafonului obtinandu-se, astfel, maximizarea spatiului intr-o incapere. Ridicarea si, respectiv, coborarea celor doua sisteme inovatoare se bazeaza pe un mecanism actionat electric, se realizeaza in mai putin de 1 minut si intregul proces este unul foarte silentios si sigur.

Prin integrarea conceptului inovator RoomInnovation intr-o locuinta se va asigura, fara indoiala, utilitatea si functionalitatea tuturor incaperilor din apartament 24 de ore din 24.

 

Nevoile oamenilor, sursa de inspiratie pentru un concept revolutionar de maximizare a spatiului dintr-o locuinta

Experienta vasta acumulata pe perioada existentei pe piata de profil a companiei imobiliare pe care antreprenorul Simon Maurer o detine, orientarea spre nevoile si dorintele clientilor, au dat nastere unui concept inovator care va revolutiona piata imobiliara. Punctul de pornire l-a constituit o problema reala cu care se confrunta oamenii in ziua de azi, si anume lipsa spatiului din locuintele lor. Munca expertilor din spatele conceptului inovator RoomInnovation a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei solutii accesibile care sa asigure oamenilor cresterea calitatii vietii lor intr-un spatiu multifunctional.

 

RoomInnovation Bed, patul mobil care dimineata ”se trezeste” odata cu tine

Acest produs, parte din conceptul inovator RoomInnovation, reuseste sa transforme o singura incapere in doua camere. Dormitorul matrimonial, o incapere cu o utilitate resimtita, in general, doar pe timpul noptii, isi va gasi functionalitatea si pe timpul zilei, transformandu-se in camera de joaca, home-office, un living spatios sau orice alta incapere de care o familie ar putea avea nevoie pe timpul zilei.

Cu o simpla apasare a unui buton, patul se va ridica la nivelul plafonului si, astfel, se va obtine mai mult spatiu pentru diversele activitati din timpul zilei, in desfasurarea carora, de cele mai multe ori, te loveai de lipsa spatiul necesar.

In linii mari, este vorba de schimbarea conceptului de locuire de la noapte la zi si adaptarea in mod flexibil la propriile nevoi ale oamenilor.

 

RoomInnovation Wall dubleaza si deschide spatiul dintr-o locuinta

Structura clasica a unui apartament, cu compartimentare standard si pereti despartitori intre fiecare incapere vine cu marele dezavantaj ca nu te vei putea bucura niciodata, concomitent, de tot spatiul din acel apartament. In astfel de locuinte, se va simti mereu disconfortul dat de incaperile mici, inchise si intunecate (de cei cca 8 mp dintr-o bucatarie, de cei cca. 10-14 mp dintr-un dormitor, de cei cca. 17-20 mp dintr-o camera de zi etc). Conceptul inovator RoomInnovation Wall a fost gandit sa elimine in totalitate acest dezavantaj. Faptul ca oamenii vor putea locui, trai si se vor bucura de tot spatiul util dintr-un apartament, de toata suprafata si deschiderea lui, vor avea efecte pozitive asupra celor care locuiesc intr-un astfel de apartament, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional.

 

De la open-space la structura clasica in doar cateva secunde datorita peretelui mobil

O familie care locuieste intr-un apartament compartimentat clasic, cu incaperi delimitate de pereti ficsi, va resimti mereu disconfortul acestei rigiditati. Ruptura fizica intre membrii familiei (copilul care isi petrece timpul in camera lui, sotia in bucatarie iar sotul in camera de zi) va duce, inevitabil, si la rupturi sociale si emotionale.

RoomInnovantion Wall ofera o solutie optima care iti asigura pastrarea avantajelor unei structuri clasice de apartament (intimitatea fiecarei incaperi, inchiderea bucatariei in timpul gatitului) cu avantajele unei structuri de tip open space.

 

Primul apartament multifunctional poate fi vizionat in showroom-ul deschis la Brasov, in cartierul Avantgarden3

In cartierul Avantgarden3 a fost creat primul showroom dedicat conceptului inovator RoomInnovation, loc in care oamenii se pot bucura de experienta cu totul noua si unica de locuire intr-un apartament multifunctional.

In cadrul showroom-ului, a carui deschidere va avea loc in data de 2 decembrie, produsele din cadrul acestui concept, patul si, respectiv, peretele mobil, pot fi testate si analizate din punct de vedere tehnic, functional si estetic.

 

Daca esti interesat sa vizitezi showroom-ul, programeaza intalnirea ta cu un consultant la numarul de telefon 0739 08 08 00.

 

Mai multe detalii despre RoomInnovation poti obtine accesand www.roominnovation.com sau scrie-ne pe adresa office@roominnovation.com

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 176 – decembrie 2020, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/12/01/roominnovation-conceptul-inovator-care-revolutioneaza-ideea-clasica-de-apartament/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.