«

»

TOP GEOCART – partener autorizat Leica Geosystems pentru echipamente inovatoare destinate sigurantei publice

Share

Care este cel mai rapid si mai sigur mod de a elibera scena unui accident dupa o coliziune si de a va asigura ca ati captat toate datele de care aveti nevoie pentru a efectua o investigatie aprofundata?

Aceasta este numai una dintre intrebarile la care specialistii de la Leica Geosystems, companie reprezentata in Romania de TOP GEOCART, incearca sa raspunda prin solutiile tehnologice oferite.

 

Scanarea cu laser este cea mai buna practica standard pentru captarea rapida si cuprinzatoare a datelor de la orice scena a unei infractiuni sau a unui accident. Echipamentul de scanare laser Leica RTC360 asigura posibilitatea de a alinia norul de puncte scanate inca din teren, prin tehnologia sa inovatoare VIS (Virtual Inertial System).

O noua inovatie GNSS ofera o solutie. Beneficiind de prima integrare de acest gen a unei IMU (unitate de masurare inertiala) care functioneaza impreuna cu o camera foto, roverul Leica GS18 I GNSS RTK va permite sa masurati GNSS in zone in care semnalul este obstructionat sau unde punctele de detaliu pe care dorim sa le masuram sunt inaccesibile cu tehnologia celorlalte echipamente GNSS. Se pot capta imagini de la distanta in timp ce va plimbati cu o viteza normala in jurul scenei si se pot extrage puncte de masurare precise din imagini in timp ce va aflati la locul unui accident sau dupa ce va intoarceti la birou. Aceasta capacitate face posibila inregistrarea unei scene de coliziune in cateva minute si verificarea rapida a faptului ca aveti toate datele necesare.

Tehnologia oferita de noul echipament Leica GS18 I GNSS RTK colecteaza toate datele intr-un model care le arata specialistilor nu doar ceea ce se masoara, ci si ceea ce a vazut echipa la fata locului. Se suprapun datele pe harti, astfel incat sa se poata vedea mediul din jurul scenei unui accident, unei calamitati, unei crime, precum si scena in sine.

 

Cum putem avea siguranta unei monitorizari eficiente in ceea ce priveste securitatea spatiilor, pentru o lume mai sigura?

BLK247 construieste „garduri digitale” 3D pentru a proteja obiectele valoroase si creeaza bariere digitale pentru spatii. Proiectat avand in vedere constientizarea situatiei, BLK247 poate face diferenta intre obiecte statice si obiecte in miscare si este ideal pentru obiective care trebuie monitorizate si protejate continuu. De exemplu, o geanta nesupravegheata intr-un aeroport ocupat poate fi identificata rapid si personalul de securitate avertizat, atat vizual, cat si auditiv, de prezenta si localizarea sa. BLK247 poate ajuta la reducerea dependentei unei echipe de securitate de supravegherea video cu personal si a cerintei de a revedea inregistrarile video, dupa ce a avut loc un incident.

BLK247 monitorizeaza mediile 3D oferind constientizare situationala in timp real prin tehnologia LiDAR de detectare a schimbarilor.

 

Cum putem raspunde eficient cu tehnologia digitala de captare a realitatii pentru a minimiza si elimina efectele pandemiei COVID-19?

Leica Geosystems Public Safety Group a publicat o pagina de resurse COVID-19 pentru a-i ajuta pe toti cei care activeaza in domeniul criminalisticii si aplicarii legii sa acceseze cu usurinta software-ul, instruirea, asistenta si alte resurse de care au nevoie pentru a maximiza eficienta, productivitatea si siguranta in timpul pandemiei. Pagina este disponibila si poate fi accesata pe site-ul psg.leica-geosystems.us.

Top Geocart, prin partenerul sau Leica Geosystems, ofera pentru Romania solutiile tehnologice responsabile si eficiente, pentru a putea raspunde in mod corect la provocarile actuale legate de siguranta publica.

 

TOP GEOCART ureaza colaboratorilor si partenerilor de afaceri Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 176 – decembrie 2020, pag. 34

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/12/01/top-geocart-partener-autorizat-leica-geosystems-pentru-echipamente-inovatoare-destinate-sigurantei-publice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.