«

»

Carte de vizita Aedificia Carpati: Teatrul National de Opereta

Share

 

Punctul central al noului Teatru de Opereta este sala de spectacol, cu o capacitate de 550 de locuri dispuse pe gradene, cu o scena care include toate mecanismele moderne necesare unei bune functionari.

Suprafata desfasurata este de 7.800 mp, dispusa pe 3 niveluri, subsol, parter si etaj.

Constructia este realizata dintr-o structura metalica amplasata pe o infrastructura din beton armat si este prevazuta cu un sistem modern de climatizare, instalatii de stins incendiul, instalatii de iluminat scena, reflectoare, iluminat ambiental, turnante si trapa de scena.

The central point of the new Operetta Theatre is the concert hall, with a capacity of 550 seats arranged on stepped rows, with a stage comprising all modern mechanisms required for a smooth functioning.

The developed area is of 7.800 square meters, covering 3 levels, basement, ground floor and first floor.

The building is made of a metallic structure placed on an infrastructure of reinforced concrete, provided with a modern conditioning system, fire fighting installation, stage lighting installations, spotlights, ambient lighting, revolves and stage hatches.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 177 – ianuarie-februarie 2021, pag. 14

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/02/01/carte-de-vizita-aedificia-carpati-teatrul-national-de-opereta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.