«

»

Cemix Romania: Cine suntem si ce facem

Share

CEMIX este un producator de mortare uscate din Ungaria, prezent pe pietele mai multor tari printre care şi Romania.

Dintre producatorii din Ungaria, are poate cea mai larga gama de produse, incepand de la tencuieli minerale colorate pana la sistemele ceramice sau de asanare, care se pot folosi atat la construirea cladirilor noi cat şi la renovarea/refacerea celor vechi.

 

Cemix Romania asigura reprezentarea in tara a producatorului, prin intermediul partenerilor sai din comertul cu materiale de constructii, oferind totodata servicii de consultanta si asistenta tehnica prin personal calificat.

Prin observarea atenta a realizarilor trecutului, prin analiza efectelor timpului asupra constructiilor si mai ales prin contactul permanent cu practica santierului au fost dezvoltate sisteme de mortare si tehnologii performante care scurteaza timpul de executie, usureaza mult manopera si logistica de santier si ofera performante polivalente mortarelor.

Orientarea catre produse de calitate si constanta in furnizarea de solutii profesioniste pozitioneaza compania intre cei mai mari jucatori de pe piata.

 

ProdMIX-ul companiei, 7 game de produse:

Care este motivul schimbarii numelui si care sunt avantajele pentru compania noastra?

Decizia se bazeaza in mod fundamental pe considerente strategice pe termen lung.

Brandul Cemix va fi prezent in 8 tari din Europa Centrala, oferind membrilor grupului de companii detinute de Knauf si Lasselsberger posibilitati neingradite de a colabora, de a-si coordona evolutiile si de a-si impartasi resursele.

Acelasi nume de companie reprezinta forta si unitate!

Schimbarea numelui ne ajuta la consolidarea pozitiei noastre pe piata, ajuta la o dezvoltare mai rapida, inovare si la ridicarea calitatii serviciilor noastre.

 

De ce CEMIX?

Cemix este un brand existent deja in Republica Ceha, Slovacia si Austria. Cemix din Republica Ceha a fost unul dintre primii producatori de materiale de constructii din tara, chiar daca sub un nume diferit, insa istoria lui dateaza de mai bine de 100 de ani.

Asadar, putem vorbi despre un brand bine consolidat, cu un trecut serios si cu reputatie in Europa Centrala, care are un nume scurt, usor de pronuntat si usor de retinut.

In plus, functioneaza bine ca un acronim, deoarece consta din urmatoarele segmente cu semnificatie proprie: CEment + MIXed = CEMIX.

Prin intermediul produselor si serviciilor noastre promovam inainte de toate calitatea, iar rezultatele noastre vorbesc pentru noi!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 178 – martie 2021, pag. 44

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/03/01/cemix-romania-cine-suntem-si-ce-facem/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.