«

»

SRGF: A XIV-a Conferinta Nationala de Geotehnica si Fundatii „Racordarea Ingineriei Geotehnice din Romania la tendintele europene”

Share

Cea de-a XIV-a Conferinta Nationala de Geotehnica si Fundatii – „Racordarea Ingineriei Geotehnice din Romania la tendintele europene”, programata initial pentru 2020, va avea loc in perioada 2 – 3 iunie 2021, in sistem ONLINE.

Aceasta decizie a fost luata de catre Comitetul de organizare, impreuna cu conducerea SRGF, tinand cont de situatia pandemiei de coronavirus, cu continuarea restrictiilor privind adunarile si din dorinta de a oferi protectia maxima participantilor. Varianta desfasurarii in sistem online este cea care a fost considerata optima in acest context.

Programul anuntat ramane valabil in liniile sale importante.

Vom beneficia de prezenta online a celor 2 keynote speakeri recunoscuti international, Dr. Andrew Bond din partea CEN TC 250/ SC7 Eurocode 7, fost presedinte al comitetului tehnic european (sesiunea plenara 1 – 2.06.2021) si Prof. Dietmar Adam (TU Viena) (sesiunea plenara 2 – 3.06.2021).

De asemenea, sesiunea plenara 1 cu dezbaterea referitoare la noua revizie a Eurocodurilor va reprezenta un punct important al conferintei, care traseaza elementele normative si de standardizare in proiectarea geotehnica pentru viitor.

Cele 4 sesiuni de discutii vor beneficia de cate un raport general care va prezenta un state-of-the-art pe tematica respectiva, de prezentari ale articolelor si de discutii pe marginea acestora.

Nu in ultimul rand, cele 2 workshop-uri propuse in cele 2 zile de conferinta aduc in discutie teme actuale: legatura dintre mediul economic si cel academic sau problemele legate de modelarea numerica in Ingineria Geotehnica.

Pe site-ul conferintei http://cngf.srgf.ro/ pot fi gasite modificarile de date importante referitoare la articole, precum si celelalte informatii actualizate.

Pentru organizarea conferintei online si a expozitiei virtuale destinate sponsorilor CNGF ni s-a alaturat 360Revolution, unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente online din Romania, cu experienta in astfel de organizari, care va asigura o platforma online profesionista si personalizata pentru evenimentul nostru. Expozitia tehnica virtuala va permite, in functie de pachetul de sponsorizare ales, configurarea unui stand virtual, organizarea de evenimente live la stand, discutiile cu participantii, postarea de materiale scrise sau video/audio etc.

Toate contractele de parteneriat sau sponsorizare deja incheiate pentru CNGF2020 (si mentionate pe website) au ramas valabile pentru 2021 si asteptam noi sponsori care sa se alature acestui eveniment national. Va stam la dispozitie pentru orice detalii si puteti consulta site-ul nostru: http://cngf.srgf.ro/

 

Va asteptam!

 

Presedinte Comitet de organizare CNGF2021

Presedinte Filiala Bucuresti a SRGF

Prof. Dr. Ing. Loretta Batali

 

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 178 – martie 2021, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/03/01/cngf-a-xiv-a-conferinta-nationala-de-geotehnica-si-fundatii-racordarea-ingineriei-geotehnice-din-romania-la-tendintele-europene/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.