«

»

FISCHER: Sisteme de fixare sigure si economice. Adezivul chimic de inalta performanta FIS V Plus 360 – rezistenta timp de 100 de ani

Share

Fischer Fixings Romania, cu sediul in Cluj-Napoca si punct de lucru in Bucuresti, este filiala a grupului FISCHERWERKE, lider mondial in sisteme de fixare sigure si economice.

Gama de produse comercializate in Romania acopera toate tipurile de fixari si produse complementare chimice, pana la ancore.

Indiferent ca este vorba de fixari in constructia unui tunel sau pod, sau pur si simplu de un proiect pe langa casa, fischer are solutia potrivita.

Prin portofoliul de peste 1.000 de clienti (distribuitori, revanzatori, firme de instalatii, constructii, dezvoltatori) dar si cele mai mari retele de bricolaj DIY (Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot, Ambient) ne asiguram ca produsele fischer sunt la indemana utilizatorilor, in orice colt din tara.

Echipa noastra tehnica si de vanzari, alcatuita din peste 30 de profesionisti specializati in cadrul Academiei fischer din Germania, le asigura tuturor clientilor fischer Romania consultanta, suport tehnic, proiectare, traininguri si demonstratii specifice.

fischer dezvolta si produce marea majoritate a produselor sale in Germania. Peste 15,5 milioane de sisteme de fixare fischer sunt vandute in fiecare zi in reteaua globala din peste 100 de tari.

Consideram fiecare angajat o rotita importanta in mecanismul companiei, incurajam si luam in considerare ideile de dezvoltare venite, ghidam si sustinem fiecare angajat in atingerea obiectivelor personale si de companie. Munca in echipa, responsabilitatea, corectitudinea, profesionalismul si respectul pentru clienti sunt valorile de baza ale companiei noastre.

 

Ce oferim? 

Calitate

Cand vine vorba de calitate, produsele fischer nu fac niciun compromis. Ele indeplinesc cele mai inalte standarde si nivele de acreditare. 

Stocuri

Pentru a ne deservi in mod eficient clientii, stocurile din depozitele fischer sunt urmarite in mod constant, fiind aprovizionate saptamanal. 

Livrare in toata tara

Folosind curieratul rapid, produsele noastre ajung la destinatie in maximum 48 de ore. Orice comanda in valoare de peste 500 de lei beneficiaza de transport gratuit. 

Suport tehnic

Departamentul tehnic fischer acorda consultanta in alegerea solutiilor optime. De asemenea, avem posibilitatea de a efectua teste de smulgere pentru diverse sisteme de fixare direct pe santier.

Aplicatie pentru alegerea produselor optime

Prin intermediul aplicatiei fischer Professional aveti acces la toate informatiile despre produsele fischer si aveti la indemana un consultant virtual care va ajuta sa alegeti produsele optime pentru aplicatia dumneavoastra.

Adezivul chimic de inalta performanta fischer FIS V Plus este adezivul chimic universal pentru cele mai inalte cerinte. Mortarul hibrid vinyl-ester fara stiren cu numeroasele sale elemente de fixare este aprobat pentru fixari in beton fisurat si ne-fisurat, precum si in zidarie. Pe langa acestea, mortarul de injectie poate fi utilizat si la fixarea armaturilor post-instalate, restaurarea peretilor cu VBS 8, armare perete FWS II si sistemul de fixare pe fatade termoizolate care are rolul de impiedicare a formarii de punti termice, Thermax.

 

FIS V Plus 360rezistenta timp de 100 de ani

Varianta FIS VS Plus Low Speed ​​permite un timp de prelucrare prelungit la temperaturi mai mari de prelucrare sau o adancime mai mare a gaurii de foraj. Timpul de intarire mai scurt al variantei FIS VW Plus High Speed ​​permite progresul rapid al lucrului chiar si la temperaturi scazute.

 

Avantaje

Mortarul de injectie FIS V Plus are numeroase agrementari, cum ar fi cele pentru betonul fisurat si ne-fisurat, zidarie si pentru aplicatii speciale. 

Evaluarea ETA pentru o durata de viata de 100 de ani ofera siguranta permanenta pentru toate aplicatiile. 

Utilizarea aprobata in gaurile umplute cu apa permite o gama larga de aplicatii, chiar si in conditii de mediu dure.

FIS VW Plus High Speed ​​are un timp de intarire semnificativ mai scurt decat FIS V Plus, care asigura un progres rapid al lucrului chiar si la temperaturi scazute.

FIS VS Plus Low Speed ​​are un timp de prelucrare extins care previne intarirea prematura a mortarului la temperaturi mai ridicate. Este ideal pentru adancimi mari de gauri.

Gama extinsa de accesorii face ca mortarele de injectie FIS V Plus sa poata fi montate foarte usor in orice situatie, contribuie la flexibilitatea remarcabila a sistemului si permite astfel o gama larga de aplicatii.

Mai multe detalii gasiti pe www.fischer.com.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 178 – martie 2021, pag. 46

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/03/01/fischer-sisteme-de-fixare-sigure-si-economice-adezivul-chimic-de-inalta-performanta-fis-v-plus-360-rezistenta-timp-de-100-de-ani/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.