«

»

MRC FIRE: Serviciu privat pentru situatii de urgenta

Share

Evenimentele din ultimul timp dovedesc, inca o data, importanta activitatii de aparare impotriva incendiilor, cu precadere a serviciului privat pentru situatii de urgenta (pompieri civili).

Serviciul privat pentru situatii de urgenţa este o structura specializata ce participa efectiv la actiunile de stingere a incendiilor, de salvare a persoanelor si bunurilor materiale, precum si de inlaturare a urmarilor dezastrelor si calamitatilor naturale.

Nu putine sunt situatiile in care mass-media informeaza despre efectele devastatoare ale incendiilor, fie ca se datoreaza erorii umane, fie unor efecte ale naturii, despre calamitati naturale carora le cad victime oamenii si bunurile.

Este adevarat ca factorii care declanseaza situatiile de urgenta au un anumit grad de imprevizibilitate, dar prin activitati specifice de prevenire, corelare a riscurilor cu masurile de securitate impuse de normativele in vigoare, verificarea si supravegherea instalatiilor utilitare, putem reduce efectele negative ale acestora asupra oamenilor, a bunurilor si a naturii.

O solutie de reducere a riscurilor specifice si de asigurare a unui raspuns adecvat, la constructii existente, este constituirea unui serviciu privat pentru situatii de urgenta permanent, cu personal calificat si dotat corespunzator pentru nevoile obiectivului protejat.

Activitatea noastra in calitate de prestator de servicii se adapteaza specificului fiecarui client in parte, pornind de la particularitatile activitatilor desfasurate, tipul cladirii, caracteristicile si performantele instalatiilor si sistemelor de detectie, alarmare, limitare si stingere a incendiilor, asigurand in baza acestora organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor, desfasurarea controalelor de prevenire si stabilirea procedurilor de interventie.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 178 – martie 2021, pag. 41

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/03/01/mrc-fire-serviciu-privat-pentru-situatii-de-urgenta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.