«

»

TERAPLAST: Tevi din polietilena cu rezistenta garantata de 100 de ani

Share

TeraPlast ofera certificarea PAS 1075 pentru gama sa de tevi din polietilena. Aceasta certificare garanteaza o calitate a tevilor in concordanta cu standardele internationale si confirma o durata de serviciu de minim 100 de ani a produselor de acest tip.

Certificarea PAS 1075 este confirmarea ca produsele respecta specificatia tehnica publicata de Deutsches Institut fur Normung, si defineste o noua clasa de produse din polietilena PE100-RC, ce are

rezistenta crescuta la propagarea fisurilor. Acest standard este suplimentar fata de standardele uzuale de produs, care sunt obligatorii.

Spre deosebire de standardele de baza ale produselor, PAS 1075 indica performante superioare ale produsului si se refera si la cerinte si metode de instalare pentru tevi din polietilena, prin tehnici alternative – fara pat de nisip,cu posibila reutilizare a pamantului excavat sau instalare fara sant, prin relining sau bursting. Datorita suprafetei netede a materialului, teava nu acumuleaza depuneri la interior pe parcursul duratei de viata.

TeraPlast are in portofoliu trei grupe de produse pe care le fabrica in acord cu certificarea PAS 1075, respectiv: teava din polietilena PE100-RC monostrat, teava dublu-strat din PE100 si PE100-RC si teava PE100-RC cu strat protector din PP. Acestea sunt destinate retelelor de transport si distributie pentru: apa potabila, gaze naturale, drenaj si canalizare sub presiune, apa de uz general, canalizari vacuumatice, irigatii, apa pentru alte aplicatii industriale sau miniere.

Mai multe detalii despre tevile din polietilena Teraplast gasiti aici.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 178 – martie 2021, pag. 19

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/03/01/teraplast-tevi-din-polietilena-cu-rezistenta-garantata-de-100-de-ani/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.