«

»

ALU-ACADEMY on-line – traininguri internationale ALUPROF

Share

Unul dintre liderii europeni din domeniul tamplariei de aluminiu – compania Aluprof a inceput o serie de traininguri internationale, grupate in cadrul programului ALU-ACADEMY 2021. Intalnirile desfasurate sub forma de webinar au drept scop extinderea cunostintelor partenerilor Aluprof pe subiectul sistemelor de aluminiu, precum si prezentarea noutatilor din portofoliu si a strategiei de dezvoltare a firmei. 

Trainingurile anuale organizate de Aluprof in Polonia se bucura de un mare interes din partea partenerilor si clientilor. Raspunzand nevoilor clientilor internationali, compania isi extinde programul de seminarii, lansand seria de evenimente ALU-ACADEMY. In cursul webinariilor vor fi prezentate in detaliu solutiile propuse de Aluprof – ferestre, usi, fatade, sisteme de protectii solare, precum si produse destinate constructiilor ecologice si pasive.

Toate trainingurile vor avea loc on-line, pe platforma clickmeeting si se vor desfasura in limba engleza.

Programul intalnirilor, lista subiectelor si inscrierile sunt disponibile pe pagina: https://aluprof.eu/en/manufacturers/trainings

„Obiectivul principal al seminariilor ALU-ACADEMY, organizate de Aluprof, este aducerea la cunostinta Partenerilor nostri Comerciali din intreaga lume a celor mai importante noutati, care au fost lansate in oferta anul acesta. In plus, trainingurile reprezinta un instrument de asistenta tehnica a Clientilor si un forum pentru schimb de experienta. Specialistii nostri vor transmite cunostintele de expert la cel mai rafinat nivel, subliniind cele mai importante principii ale companiei. O tematica importanta abordata in cadrul trainingurilor va fi noua noastra strategie in domeniul dezvoltarii sustenabile si actiunile care au drept scop reducerea amprentei de carbon” – declara Bożena Ryszka, Director Marketing si PR Aluprof.

ALUPROF S.A. face parte din Grupul de Capital Kęty S.A. Listata la Bursa de Valori din Varsovia, este firma de productie cea mai moderna si cu cel mai rapid grad de dezvoltare din sectorul de aluminiu din Europa Centrala si de Est. Societatea are 5 unitati de productie in Polonia si 9 societati comerciale in Europa si SUA. Este prezenta in 55 de tari si se afla intr-o continua expansiune pe noi piete internationale. Comapania furnizeaza sisteme moderne de aluminiu si solutii inovatoare pentru constructiile cu economisire de energie si pasive. Conform principiului „Let’s build a better future” ALUPROF promoveaza conceptul dezvoltarii sustenabile in constructii si implementeaza actiunile responsabile in scopul reducerii amprentei de carbon. 

Mai multe informatii va stau la dispozitie pe https://aluprof.eu

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 179 – aprilie 2021, pag. 50

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/04/01/alu-academy-on-line-traininguri-internationale-aluprof/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.