«

»

CONEST SA: De peste jumatate de secol construim Romania

Share

CONEST, cu o traditie inca din 1963, este una dintre cele mai importante companii de constructii din tara.

Detinem capital 100% romanesc si de peste jumatate de secol construim Romania: constructii civile si industriale, restaurari de monumente istorice, lucrari edilitare si de instalatii, lucrari de infrastructuri rutiere.

Peste 600 de proiecte au devenit realitate, marca calitatii companiei. Peste 500 de angajati fac parte din echipa CONEST si fiecare lucreaza cu profesionalism, responsabilitate si implicare.

Alaturi de MECON Iasi (firma specializata in lucrari mecanizate pentru constructii), BCC Agregate Betoane (furnizare agregate si betoane) si Media Rom Grup (Brand Partener OMV – furnizor de carburanti), compania CONEST a demonstrat profesionalismul necesar executiei unor proiecte de anvergura si si-a pus amprenta durabilitatii asupra tuturor investitiilor publice sau private.

 

CE INSEAMNA CONEST PENTRU LUCIAN IRIMIA?

„CONEST inseamna pentru mine o companie de traditie, de mare complexitate, industrie strategica la nivelul economiei nationale, sustinuta de munca unor profesionisti in diverse categorii profesionale, ale caror rezultate se imbina si sustin in mod armonios dezvoltarea comunitatii in care traim cu totii.

Au trecut 10 ani de cand fac parte din aceasta echipa, deci pot spune cu convingere ca privesc cu mandrie spre ce am realizat impreuna si cu incredere in viitor.”

Lucian Irimia
Director Financiar

 

O companie puternica si cu sanse de reusita este cea care isi defineste in mod corect si coerent misiunea, viziunea si valorile. In acest sens, noi ne-am conturat misiunea companiei in jurul respectului fata de client, propunandu-ne sa atingem cele mai inalte standarde de calitate si sa finalizam lucrarile la termenul stabilit. Viziunea companiei este sa execute lucrari durabile pentru clienti si parteneri, prin anticiparea nevoilor si finalizarea angajamentelor luate fata de acestia.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 179 – aprilie 2021, pag. 24

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/04/01/conest-sa-de-peste-jumatate-de-secol-construim-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.