«

»

DECEUNINCK: Noua platforma pentru ferestre Elegant. Un parcurs inovator si sustenabil, de la producator la clientul final

Share

Sistemul de profile Elegant desavarseste legatura dintre ferestre si case. Izolarea ridicata, mergand pana la performanta necesara unei case pasive, accentueaza caracterul sustenabil al platformei.

Designul Elegant permite personalizarea casei in stilul dorit, in timp ce versatilitatea unica a conceptului contureaza inspirat legatura dintre ferestre si producatorii acestora.

Performanta fara egal in gama de 76 mm, conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist si modularitatea geometrica trezesc entuziasmul producatorilor de ferestre, arhitectilor, dar si pe cel al clientilor finali.

Cu un registru restrans de profile, datorita modulului central iCOR, se pot realiza multiple combinatii rama + cercevea. In productie, indiferent de profilele alese pentru ferestre, acestea sunt prelucrate in acelasi mod pe care producatorul il utiliza deja. Nu este necesara schimbarea setarilor echipamentelor sau a software-ului de prelucrare, odata cu trecerea de la o gama de profile la alta. Numarul mai mic de repere creste eficienta stocului si reactia rapida la comenzile din piata. Profilele realizate cu tehnologia ThermoFibra nu necesita armare cu profile din otel, lucru care duce la scaderea greutatii panourilor, implicit la o manipulare mai usoara.

Deceuninck este un producator de profile din PVC consacrat, lider in acest domeniu. Ceea ce intareste aceasta pozitie este asigurarea serviciilor de asistenta in procesul de productie si a celor de scolarizare pentru operarea corecta si eficienta a echipamentelor. Ca furnizor integrat de produse si servicii, Deceuninck isi surprinde pozitiv partenerii. Activitatea grupului este asezata pe baze responsabile, de participant activ la construirea unei lumi mai bune, centrate in jurul conceptului de construire a caminului sustenabil. Acest principiu este constant urmarit inca din faza de conceptie, pana la iesirea din uz a produsului furnizat, respectiv pana la reciclare.

Performanta superioara in proiectarea, productia si exploatarea ferestrelor si usilor viitorului se poate obtine doar cu un sistem de profile inovator si sustenabil.

 

Noua platforma pentru ferestre ELEGANT:

elegant.deceuninck.com/ro 

Deceuninck Romania SRL

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 179 – aprilie 2021, pag. 53

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/04/01/deceuninck-noua-platforma-pentru-ferestre-elegant-un-parcurs-inovator-si-sustenabil-de-la-producator-la-clientul-final/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.