«

»

Maurer Imobiliare a depasit pragul de 9.000 de apartamente vandute in cadrul proiectelor imobiliare din tara

Share

Maurer Imobiliare reprezinta un nume cu rezonanta pe piata imobiliara din Romania, fiind una dintre cele mai mari companii in domeniu, care a reusit sa livreze mii de locuinte in 14 ani de activitate. Valorile care stau la baza acestei companii o ajuta sa creasca pe zi ce trece, sa capete amploare si sa-si consolideze tot mai bine statutul pe care si l-a conturat pe piata de profil.

Cu o dezvoltare extrem de dinamica, dezvoltatorul imobiliar brasovean a depasit cifra de 9.000 de apartamente, o cifra care cumuleaza vanzarile de apartamente din cadrul proiectelor imobiliare din tara care poarta semnatura sa.

Un leadership pozitiv cu o viziune clara si puternica, abordarea pragmatica si coerenta a proiectelor de catre echipele de profesionisti si comunicarea inteligenta cu beneficiarii si colaboratorii ar putea reprezenta pilonii de baza in evolutia de succes a Maurer Imobiliare. Cu toate acestea, Simon Maurer, fondatorul companiei, considera ca un alt element are adevaratul efect de propulsare. „Drumul nostru nu ne-ar fi dus pana in acest punct, daca nu ne-ar fi fost alaturi Dumnezeu. Fara credinta si fara sa fim onesti in orice etapa din evolutia noastra, nu am fi reusit nimic.” 

Proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brasov, Maurer Residence Brasov, Maurer Villas Brasov, Maurer Residence Constanta, Maurer Residence Targu Mures, Maurer Panoramic Cluj-Napoca si Maurer Residence Sighisoara, mai mult decat apartamente in imobile noi, reprezinta expresia increderii clientilor in experienta si seriozitatea acestei companii.

Dorinta de implicare in vietile oamenilor si crearea unor punti puternice de legatura cu clientii care sa dureze in timp, au fost predominante pe parcursul intregii evolutii a dezvoltatorului. Chiar daca pare doar un cliseu, reprezentantii de marketing din cadrul companiei nu vorbesc despre apartamente atunci cand se raporteaza la acest numar de 9.000, intrucat pentru oamenii din interiorul acestei companii conteaza cu adevarat ceea ce se intampla dupa receptionarea unui apartament. „Aceste 9.000 de apartamente vandute nu reprezinta altceva decat visurile celor care ne-au oferit increderea lor si au ales sa pasim impreuna spre ACASA – acel loc care, mai mult decat caramida, beton si ciment, inseamna emotie, familie si o permanenta stare de bine. Brasov, Sibiu, Targu Mures, Constanta, Sighisoara, Cluj, mai mult decat puncte de pe harta Romaniei, inseamna locurile in care ne-am pus amprenta si am contribuit la crearea unor comunitati tinere si dinamice. De la inceput, ne-am focusat toata atentia catre viata din aceste cartiere, catre oamenii care insufletesc aceste cladiri, iar zecile de evenimente, actiuni si activitati dedicate comunitatilor noastre stau marturie acestui fapt”, sustine Cristina Nicodim, specialist marketing in cadrul companiei.

Flexibilitatea si orientarea catre nevoile clientilor lor au stat la baza relatiilor pe care le-au construit si le-au consolidat in timp si au reprezentat, de foarte multe ori, punctul de diferentiere intre diversi jucatori de pe piata de profil. „Construim de 14 ani in Romania si in tot acest timp am adaptat locuintele clientilor nostri la cerintele pietei. Am fost mereu partenerii clientilor nostri, am dat dovada de flexibilitate, am fost adeptii personalizarii produselor noastre in functie de nevoile fiecaruia si am reusit, astfel, sa transformam un simplu apartament in „Acasa”. Cu siguranta si acesta este unul dintre atuurile care ne-au ajutat sa evoluam dinamic pe piata imobiliara si sa reusim sa construim chiar si atunci cand conjuncturile pareau a fi nefavorabile. Recomandarile clientilor nostri sunt cea mai mare realizare a noastra, ne bucuram de increderea lor si acest lucru ne onoreaza.”, sustine Cristina Tirea, coordonator vanzari in cadrul companiei.

Compania Maurer Imobiliare a fost in permanenta in cautarea unor solutii inovatoare si a unor tehnici noi de construire sa contribuie la imbunatatirea timpului de livrare si, in egala masura, sa faca experienta de locuire a clientilor mai usoara si mai placuta. Dovada sta faptul ca, in luna august a anului trecut, Maurer Imobiliare a lansat pe piata imobiliara un concept inovator si unic de recompartimentare a apartamentelor prin care se obtine maximizarea spatiilor din cadrul unui apartament. Acest lucru este posibil prin integrarea in cadrul apartamentelor a conceptului inovator RoomInnovation care vizeaza, in mod direct, aspectele functionale si de design ale locuintelor, conceptul fiind dezvoltat de catre fondatorul companiei Maurer Imobiliare si executat tehnic impreuna cu firme germane de prestigiu. „Ne dorim ca acest concept sa ajunga in casele cat mai multor oameni, nu doar in Romania ci peste tot in lume, pentru ca, in linii mari, este un concept care sporeste calitatea vietii. Aportul nostru social prin conceperea acestui produs extrem de util in casele oamenilor este unul semnificativ.”, declara Simon Maurer despre conceptul inovator RoomInnovation.

Toate proiectele aflate sub semnatura Maurer Imobiliare vor beneficia de acest upgrade insa Avantgarden3 (proiectul etalon al companiei) este primul proiect care are integrat conceptul inovator RoomInnovation. Odata cu faza V a fost lansat conceptul de „Apartamente multifunctionale” – primele apartamente de acest tip in care este integrat conceptul inovator prin care un apartament isi schimba functionalitatea si isi dubleaza, practic, suprafata.

Mai multe detalii despre proiectele Maurer Imobiliare puteti obtine la telefon 0733343334.

 www.maurerimobliare.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/04/01/maurer-imobiliare-a-depasit-pragul-de-9-000-de-apartamente-vandute-in-cadrul-proiectelor-imobiliare-din-tara/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.