«

»

RHEINZINK – consolideaza arhitectura moderna cu invelitori si fatade metalice noi si contribuie responsabil la arhitectura traditionala cu restaurari si renovari

Share

Invelitorile, fatadele si sistemul complet de jgheaburi si burlane din tabla de titan-zinc RHEINZINK sunt cunoscute si apreciate pe plan international atat pentru inalta lor calitate si durabilitate, cat si pentru solutiile tehnice aplicate ce creeaza valori estetice. In spatele acestui aspect se afla faptul ca RHEINZINK este mult mai mult decat un material de constructie cu calitati excelente – in realitate vorbim despre un sistem care presupune o cultura noua de a construi, un sistem care, cu fiecare element, serveste la punerea in opera a proiectelor la un inalt nivel calitativ.

RHEINZINK este un material pentru mai multe generatii. Un acoperis deasupra capului ne protejeaza de capriciile vremii, dar elementele sale spun mult despre personalitatea proprietarului. Armonizarea perfecta cu arhitectura moderna sau cu cea traditionala, completata de efectele vizuale rezultate, asigura deplina reusita a unor proiecte gandite a fi de mare impact si de finete deosebita. Functionalitatea si estetica sunt garantate pentru zeci de ani fara nicio intretinere periodica. 

Made in Germany. Fabricate in Germania, materialele RHEINZINK se imbina armonios cu toate celelalte materiale naturale (sticla, granit, piatra, lemn) atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovari.

Natural in intregime. Naturaletea suprafetelor nobile se articuleaza intr-o imagine aristocratica evidenta cu RHEINZINK-CLASSIC, suprafata lucioasa a zincului masiv natural care se va patina in decursul timpului, sau cu RHEINZINK prePATINA, suprafata naturala prepatinata din productie disponibila in nuante de gri-albastrui si gri-grafit.

Ecologic. Numele de marca RHEINZINK® este garantia unui inalt nivel de calitate cladit pe experienta unei firme internationale ce satisface cele mai exigente cerinte calitative si ecologice, proprietatile materialului fiind deosebite, produsele obtinute ocrotind natura, fiind in proportie de 100% reciclabile.

Versatilitate. Cu o linie estetica fina, sistemele faltuite sau cu solzi sunt doar o parte din oferta RHEINZINK ce asigura un aspect particular pentru acoperisuri de orice geometrie si care ne creeaza sentimentul ca invelitoarea – coroana cladirii – ascunde multe secrete. Placarile de fatade cu forme complexe isi gasesc rapid solutii tehnice rafinate, permise si garantate de versatilitatea materialului in combinatie cu detalii de proiectare de specialitate.

 

www.rheinzink.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 179 – aprilie 2021, pag. 31

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/04/01/rheinzink-consolideaza-arhitectura-moderna-cu-invelitori-si-fatade-metalice-noi-si-contribuie-responsabil-la-arhitectura-traditionala-cu-restaurari-si-renovari/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.