«

»

FISCHER FIXING ROMANIA: Aplicatia fischer Professional

Share

Aplicatia fischer Professional este un ghid mobil in vastul univers al solutiilor de fixare, oferindu-le profesionistilor posibilitatea de a gasi rapid si cu usurinta informatii detaliate despre produse, de a identifica solutia corecta de fixare cu ajutorul consultantului de produse digital sau de a afla un distribuitor local.

Majoritatea utilizatorilor din domeniul constructiilor sunt implicati in activitatea de pe santier. Ei folosesc deja smartphone-urile pentru a comanda, a lua notite sau pentru a face interogari. Aplicatia fischer Professional a fost dezvoltata pentru a aduce valoare adaugata, aici si acum, la locul actiunii.

Indiferent daca vorbim despre datele tehnice ale unui produs, cum ar fi documentele de inregistrare, sau despre procesul de selectare a articolului potrivit – aplicatia fischer Professional va ofera raspunsul… si a castigat deja premiul Digital Champions.

Aplicatia le ofera clientilor recomandari cu privire la solutia de fixare adecvata pentru orice situatie, directionandu-i fie la un singur produs, fie la o solutie complexa compusa din mortar, tija de ancorare si manson. Informatiile despre stratul suport, dimensiunile componentelor, tipul de instalare si sarcinile permisibile completeaza gama extinsa a serviciilor oferite de aplicatie.

Noul dumneavoastra ghid in domeniul fixarilor poate fi des­carcat gratuit din Google Play Store si din Apple App Store.

Instrumente si functii 

Aplicatia fischer Professional va pune la dispozitie numeroase instrumente si functii utile:

Cum gasesc solutia corecta de fixare?

Utilizatorii pot gasi intuitiv solutia potrivita selectand date specifice despre stratul suport, dimensiunile componentelor, tipul de montaj si sarcinile aplicate.

Cum pot gasi rapid toate specificatiile din gama elementelor de fixare fischer?

Datorita catalogului de produse inovator disponibil online, toate articolele fischer si specificatiile acestora sunt accesibile instantaneu – intotdeauna la indemana si actualizate. Filtrul de cautare poate fi ajustat la nevoile dvs. specifice, iar functia de scanare a codurilor de bare va faciliteaza munca in santier.

 

Catalog online

Obtineti informatii despre toate produsele fischer. De asemenea, va pune la dispozitie date tehnice, instructiuni de montaj, incarcari etc.

Stiri

Aici veti gasi toate noutatile de care aveti nevoie, cum ar fi inovatii in materie de produse, proiecte derulate si atestari ale punctelor forte fischer.

Consultant produse

Gasiti imediat solutia corecta de fixare pentru situatia dvs. specifica.

Scaner cod bare

Scanati produsul si obtineti toate informatiile relevante, de ex. pe santier.

 

Aplicatia fischer Professional a castigat premiul Digital Champions 

Aplicatia fischer Professional a castigat, in Germania, premiul Digital Champions din regiunea sud-vest. Premiul a fost acordat la categoria „Experienta digitala a clientilor”.Juriul a evaluat aplicatia fischer Professional ca fiind remarcabila din punct de vedere al usurintei in utilizare si al calitatii. Criterii precum evaluarea potentialului comercial, inovatia in raport cu dimensiunea companiei si inspiratia pentru IMM-uri au fost esentiale in alegerea castigatorilor.

Puteti afla mai multe informatii despre aplicatie si o puteti descarca accesand link-ul de mai jos:

https://www.fischer-international.com/en/service/professional-app

Aplicatia poate fi descarcata si direct din Google Play Store sau Apple App Store sub denumirea fischer Professional.

 

FISCHER FIXING ROMANIA
Tel.: +40 (264) 455166 | Fax: +40 (264) 403060
E-mail: office@fischer.com.ro
Web: www.fischer.com.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 180 – mai 2021, pag. 22

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/05/01/fischer-fixing-romania-aplicatia-fischer-professional/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.