«

»

MAN & MACHINE: SOFiSTiK – producator de top de aplicatii software dedicate specialistilor in inginerie structurala si membru al grupului Man and Machine – prezinta „SOFiSTiK Reinforcement Detailing”

Share

SOFiSTiK Reinforcement Detailing accelereaza semnificativ procesul de creare a desenelor 2D de executie a armaturilor din elementele de beton armat pe baza modelului 3D din Revit.

Produsul este format din aplicatia software si un set de familii, care pot fi usor modificate pentru a indeplini standardele nationale sau ale companiei. Sunt incluse, de asemenea, si instrumente pentru generarea extraselor de armatura, a tabelelor de fasonare a armaturilor, precum si a listelor de cantitati pentru plasele sudate.

Functionalitati de baza:

  • Extrase de armare si tabele de fasonare a armaturilor.
  • Distribuirea armaturii in elemente cu forme complexe.
  • Automatizarea etichetarii pentru armaturi si plase sudate.
  • Crearea detaliilor pentru armaturi si plase sudate.
  • Copierea armaturii cu toate descrierile, detaliile, dimensiunile si vederile aferente.

Fluxuri de lucru pentru modelarea armaturilor 

Modelare 3D

Creati modelul 3D folosind Autodesk Revit si plasati armaturile pentru structura dvs. Folositi diverse instrumente SOFiSTiK pentru a accelera acest proces sau pentru a  modifica armaturile deja plasate. SOFiSTiK  ofera in  plus o serie de forme de armaturi si alte familii utile.

Cotare

Utilizati diverse comenzi de cotare pentru a plasa semne, etichete si ascunde armaturi, daca este necesar. Creati detalii de fasonare a armaturii si plasati-le in vederi.

Extrase

Generati tabele de fasonare a armaturilor si a plaselor sudate, precum si a table de fasonare a plaselor in conformitate cu diferite standarde. Utilizati sabloane de extrase deja pregatite sau personalizati-le pe cele  existente pentru a indeplini cerintele companiei dvs. Toate extrasele sunt disponibile in format docx si pdf. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 180 – mai 2021, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/05/01/man-machine-sofistik-producator-de-top-de-aplicatii-software-dedicate-specialistilor-in-inginerie-structurala-si-membru-al-grupului-man-and-machine-prezinta-sofistik-reinforcement-deta/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.