«

»

Misiune economica austriaca in domeniul „Smart City, Urban Technology, Smart Airports” in Romania. 18-20 mai 2021

Share

Stimate doamne, stimati domni, 

Am placerea, in calitate de Consilier Comercial al Ambasadei Austriei, sa va informez ca in perioada 18.05 – 20.05.2021 vom organiza o misiune economica austriaca in domeniul „Smart City, Urban Technology, Smart Airports” in Romania.

Reprezentantii companiilor participante doresc sa se informeze despre oportunitatile pe care le ofera piata de profil din Romania si sa poarte discutii cu firme si organizatii locale in vederea incheierii unor noi parteneriate de afaceri.

Am invitat in Romania aceste firme, intrucat companiile austriece detin un vast know-how – in special in ceea ce priveste planificarea, proiectarea si adaptarea celor mai moderne solutii pentru finalizarea de proiecte in toate aceste domenii. Pe de alta parte, si infrastructura din Romania se afla in fata unor mari provocari, fiindu-i necesare investitii in mai toate sectoarele sale.

Din delegatie fac parte la acest moment:

Toate aceste companii sunt interesate de a incheia noi parteneriate pe piata locala si doresc sa poarte discutii individuale B2B cu cei mai importanti jucatori.

Delegatia va fi prezenta fizic in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Sibiu si Alba Iulia. Dumneavoastra insa aveti posibilitata de a purta discutii individuale B2B cu membrii delegatiei atat prin prezenta fizica (in cazul in care restrictiile o vor permite) in localitatile respective, cat si in mediu virtual – bineinteles, in urma unei eventuale programari. 

Doriti sa intalniti delegatia austriaca sau sa ne solicitati informatii suplimentare?

Va rugam sa va adresati dnei Mihaela Dinu, din cadrul Sectiei Comerciale a Ambasadei Austriei, la Tel.: +40 372 068 955 sau E-mail: bukarest@advantageaustria.org .

 

Cu stima, 

Gerd Bommer

Consilier Comercial al Ambasadei Austriei

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 180 – mai 2021, pag. 15

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/05/01/misiune-economica-austriaca-in-domeniul-smart-city-urban-technology-smart-airports-in-romania-18-20-mai-2021/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.