«

»

TOP GEOCART prezinta LEICA BLK3D. Fotografiaza si masoara orice

Share

Top Geocart raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu prin oferirea solutiilor avansate de fotografiere si masurare specifice noilor echipamente LEICA BLK3D.

HANDHELD IMAGING 3D LEICA BLK3D ofera combinatia dintre o stereo-camera calibrata, algoritmi avansati si calculul de dimensiuni in timp real.

Principalul avantaj al acestui echipament este ca imaginile preluate sunt referentiate direct din teren, fara a mai fi nevoie de amplasarea de tinte sau alte puncte comune de reper. In plus, din imaginile preluate se pot genera ulterior, cu ajutorul softurilor terte, inclusiv nori de puncte aliniati corect.

Software-ul este dezvoltat pentru a va face munca mai usoara si mai placuta. Un alt avantaj este oferit de utilizarea fara probleme: cresterea productivitatii si minimizarea timpului de intrerupere a lucrarii sunt acum posibile datorita unei retele globale de suport tehnic si service. Demne de mentionat sunt si elementele legate de protejarea investitiei: fiabilitate, rapiditate si precizie, care asigura o investitie minima pentru un produs cu durata de viata mare si valoare mare de revanzare.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si preluarii datelor din teren, concomitent cu posibilitatea extrem de facila de a transmite la birou in real-time datele preluate.

Directorii executivi ai departamentelor de constructii si arhitectura beneficiaza de un timp minim de intrerupere a echipelor de teren pentru a furniza proiecte in conformitate cu bugetul si in timp util.

Pe langa caracteristicile legate de rapiditate si fiabilitate, LEICA BLK3D ofera urmatoarele tehnologii si avantaje:

  • Captura de imagini 3D masurabile;
  • Posibilitatea de a utiliza dispozitivul laser EDM integrat pentru a adauga masuratori foarte precise la imaginile 3D sau pentru a efectua masuratori independente;
  • Posibilitatea de a crea in timp real relevee si de a le atasa imagini masurabile. Util pentru documentarea progresului constructiei in timp;
  • Organizator de proiecte.

Top Geocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 181 – iunie 2021, pag. 26

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/06/01/top-geocart-prezinta-leica-blk3d-fotografiaza-si-masoara-orice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.