«

»

Carte de vizita AEDIFICIA CARPATI: Stadionul Dinamo (pista de atletism si instalatia de nocturna). Centrul National de Fotbal Mogosoaia

Share

Stadionul Dinamo – pista de atletism si instalatia de nocturna

Pe parcursul mai multor ani, Aedificia Carpati a executat ample lucrari de infrastructura la pista de atletism a stadionului Dinamo din Capitala, finalizate prin darea in folosinta a celei mai mari si mai moderne piste de atletism din Romania si prin punerea in functiune a instalatiei de nocturna. De asemenea, a fost montata si o tabela electronica ultramoderna.

Au fost consolidate partial tribunele si peluzele, si au fost demarate lucrarile la copertina de peste tribuna principala.

Over a number of years, Aedificia Carpati has carried out extensive infrastructure works at the Floodlit Athletics Track of the „Dinamo” Stadium in the Capital, completed with the inauguration of the largest and most fashionable athletics track in  Romania and its modern lighting system. Moreover, the Stadium has been equipped with a state-of-art electronic scoreboard.

The Stadium seating underwent consolidation work. Also, the work on the shed roof above the stadium grandstand has got underway.

 

Centrul National de Fotbal Mogosoaia

Lucrarile de constructii la Centrul National de Fotbal Mogosoaia s-au incheiat in anul 2003.

De remarcat tribuna acoperita, de 800 de locuri, si cele doua terenuri de fotbal cu dimensiuni de 110 m x 80 m, utilizate pentru antrenamentele echipei nationale de fotbal.

The construction work at the „Mogosoaia” Football Centre was completed in 2003.

What captures the attention here is the roofed 800 seat grandstand and the two 110 m x 80 m football pitches designed for the training of the national football team.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 182 – iulie 2021, pag. 10

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/07/01/carte-de-vizita-aedificia-carpati-stadionul-dinamo-pista-de-atletism-si-instalatia-de-nocturna-centrul-national-de-fotbal-mogosoaia/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.