«

»

ACI CLUJ SA – partenerul complet: antreprenor general si producator de elemente prefabricate din beton armat si confectii metalice

Share

Calitatea excelenta si soluţiile perfect alese sunt doua dintre valorile pe care noi le avem, le transmitem si le demonstram prin finalizarea cu succes a fiecarui proiect in care am fost sau suntem implicati.

ACI CLUJ SA isi propune sa fie in continuare un partener solid si eficient, realizand produse prefabricate din beton armat si confectii metalice, atat pentru ACI CLUJ SA in calitate de antreprenor general, cat si pentru alti antreprenori si/sau investitori.

In perioada urmatoare a anului, ne vom concentra in mod special pe proiectele deja contractate, cum ar fi salile de sport din localitatile Turda si Blaj, lucrarile de refunctionalizare a cladirilor Universitatii Tehnice din Cluj, extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare CL 19, extinderea si modernizarea Ambulatoriului Clinic de Psihiatrie Pediatrica din judetul Cluj si lucrarile de la Spitalul Militar din judetul Cluj.

ACI CLUJ SA realizeaza lucrari „la cheie” pentru constructii civile, industriale, hidrotehnice si instalatii pentru constructii, oferind astfel o gama ampla de produse prefabricate si confectii metalice certificate SRAC, cum ar fi: fundatii pahar, grinzi/pane precomprimate, panouri de fatada, elemente prefabricate din beton pentru podete de sosea, structuri metalice complexe asamblate prin sudura, elemente din profile metalice compuse pentru poduri si cai de rulare, structuri metalice pentru constructii, hale industriale, de birouri, de depozitare, constructii agricole etc., dispunand astfel si de o echipa dinamica si calificata in asistenta tehnica pe care o ofera atat in executie cat si in exploatare.

Pe langa produsele certificate SRAC pe care le avem, ACI CLUJ SA detine si certificari de calitate, mediu, securitate si sanatate in munca şi are implementat sistemul de management al securitatii informatiei.

Intrucat proiectele finalizate ne sunt cea mai buna carte de vizita, va prezentam in acest numar cateva dintre lucrarile emblematice pentru care compania a produs elemente prefabricate si/sau confectii metalice.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 183 – august 2021, pag. 17

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/08/01/aci-cluj-sa-partenerul-complet-antreprenor-general-si-producator-de-elemente-prefabricate-din-beton-armat-si-confectii-metalice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.