«

»

SSAB-AG construieste cu pasiune si devotament

Share

SSAB-AG reprezinta o firma de constructii ce are ca domeniu de activitate asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investitii de mare anvergura in domenii diverse -logistic, industrial, retail.

Compania detine capacitati de productie de structuri metalice si prefabricate din beton, oferind servicii de proiectare si executare a lucrarilor de constructii montaj a halelor industriale.

Punand accent in principal pe calitate, dupa 30 ani de activitate SSAB-AG construieste cu devotament pentru clientii sai, cu fiecare proiect in parte.

Activitatile certificate ale companiei includ proiectare si executie lucrari de constructie civile, industriale, agricole; executii lucrari de drumuri si poduri; executie dotari tehnico-edilitare; lucrari de reparatii, amenajari si modernizari constructii existente; activitati de executie lucrari de termoprotectie cu vopsele termospumante; executie constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, dar si fabricarea produselor din beton pentru constructii.

Echipa SSAB-AG are experienta si capacitatea de a face fata celor mai complexe cerinte, fiecare proiect fiind considerat o provocare, oferind, in acelasi timp, o implicare totala.

Intreaga activitate a SSAB-AG se desfasoara in baza unui Sistem de Management Integrat implementat si certificat conform standardelor: ISO 9001:2015 – sistem de management al calitatii, ISO 14001:2005 – sistem de management de mediu, ISO 45001:2018 – sistem de management al sanatatii si securitatii operationale, sisteme care garanteaza identificarea si solutionarea aspectelor de mediu si reducerea pe cat posibil a riscurilor la care sunt supusi angajatii.

Bazata pe grija fata de nevoile clientului, dar si respectand meseria de constructor ca o reala tehnologie,

SSAB-AG a reusit sa formeze si sa continue sa dezvolte o echipa buna de tehnologi care, impreuna cu echipa de muncitori calificati, fac sa prinda viata lucrarile colegilor proiectanti.

Societatea beneficiaza de personal de conducere si coordonare pentru toate tipurile de lucrari de structuri civile si industriale, precum si de personal autorizat pentru executia si controlul calitatii lucrarilor executate.

SSAB-AG detine capacitatea de a asigura antrepriza generala pentru investitii de anvergura, lucrand dupa proiectele clientului sau dupa proiecte in concept propriu.

Anul acesta sunt in curs de finalizare hala trimodala de transport marfuri cu acces fluvial, feroviar si rutier de la ILR Giurgiu, uzina de cogenerare GETEC din jud. Dolj, depozitul Segezha din Ploiesti si mai multe centre comerciale/supermarket-uri raspandite in toata tara.

Portofoliul de lucrari al SSAB-AG constituie garantia privind realizarea in conditii optime a lucrarilor si in concordanta cu cerintele si necesitatile fiecarui client. Echipa proprie de profesionisti si suportul logistic al companiei, asigurat de parcul de utilaje si echipamente proprii, sunt elemente care garanteaza succesul si realizarea unor legaturi de lunga durata cu partenerii nostri de afaceri.

Mai multe detalii gasiti pe ssabag.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 183 – august 2021, pag.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/08/01/ssab-ag-construieste-cu-pasiune-si-devotament/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.