«

»

TOP GEOCART: Robustete, fiabilitate, performanta CU Leica iCON

Share

Lucrarile de topografie in santier prezinta particularitati care necesita echipamente rezistente, robuste si performante. Aceste echipamente trebuie sa fie adaptate mediului in care sunt utilizate, sa fie rezistente la praf, umiditate crescuta sau chiar socuri exterioare accidentale. 

Top Geocart vine in intampinarea nevoilor profesionistilor din constructii, prin echipamentele si solutiile oferite de gama iCON, a producatorului elvetian Leica Geosystems.

Gps-ul Leica iCON 70 T ofera compensare permanenta a inclinarii, rezistenta la orice interferenta magnetica si utilizare fara calibrare. Puteti sa masurati si trasati punctele mai repede ca niciodata, fara a fi nevoie sa pastrati jalonul vertical.

Aceasta se traduce printr-o viteza sporita de preluare a detaliilor necesare, timp castigat si eficienta maxima a profesionistilor din teren.

Statia totala din gama pentru constructii Leica iCON iCR80 pastreaza „tinta” asupra unui singur lucru: reflectorul sau prisma utilizatorului. Puteti astfel sa trasati mai multe puncte pe zi datorita ATRplus, cea mai robusta tehnologie de tintire automata, blocare si urmarire a prismei din domeniu.

iCR80 este util in special in santierele aglomerate, cu multe distrageri, cum ar fi reflexii, masini si oameni care se deplaseaza. Provocarea si schimbarea conditiilor de amplasament nu ar trebui sa fie un obstacol.

Pachetul software de teren Leica iCON Build va permite sa sporiti performanta si productivitatea la fata locului cu un design software inovator, fluxuri de lucru digitale inteligente si o interfata usor de inteles.

Puteti astfel sa trasati mai multe puncte pe zi si sa verificati datele, asa cum sunt construite in raport cu modelele de proiectare, pentru a accelera progresul proiectului si a minimiza sau elimina eventualele viitoare probleme de executie.

Mai multe detalii gasiti pe www.topgeocart.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 183 – august 2021, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/08/01/top-geocart-robustete-fiabilitate-performanta-cu-leica-icon/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.