«

»

ALGECO: Avantajele cladirilor modulare Algeco – de la planificare, la livrare „la cheie”

Share

Spatiile modulare au revolutionat piata constructiilor in ultimii ani, astazi companiile pariind pe noi modele de cladiri pentru nevoile lor actuale. Raspunsul la aceste nevoi il reprezinta constructiile modulare, iar Algeco ofera o solutie completa – cladiri sigure, durabile, rapide si eficiente, precum si posibilitatea personalizarii si livrarii proiectelor „la cheie”.

Cladirile modulare sunt optiunea ideala pentru afacerile in crestere care au nevoie sa isi largeasca spatiul de lucru, intrucat au un nivel ridicat de eficienta, personalizare si ofera posibilitatea extinderii si relocarii. Astfel, companiile pot recurge la constructia modulara ca la un aliat flexibil si 100% adaptabil atunci cand vine vorba de cresterea suprafetei. Instalarea rapida a proiectului, precum si costul accesibil al acestuia sunt printre principalele beneficii ale constructiei modulare in comparatie cu cea traditionala.

 

Cream spatii pentru orice tip de utilizare si le livram oricand, oriunde!

Parte din Modulaire Group, Algeco Romania este specializata in crearea de module prefabricate pentru diferite tipuri de proiecte si sectoare de activitate, oferind solutii complete de spatiu in regim de inchiriere sau vanzare.

Cu sistemul nostru modular de constructie, companiile pot beneficia de un spatiu nou in doar cateva saptamani. Utilizam module de constructii ecologice si reciclabile, cu materiale de calitate superioara care asigura o durabilitate ridicata, iar designul si finisajele interioare si exterioare moderne pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui client. In plus, procesele energetice si tehnologice utilizate garanteaza o utilizare eficienta a tuturor resurselor.

Beneficiile constructiei modulare 

Constructia modulara realizata de Algeco are numeroase avantaje care imbunatatesc competitivitatea unei companii, indiferent de sectorul si activitatea sa de afaceri.

  • Adaptarea proiectului – proiectarea spatiilor modulare este realizata in functie de nevoile afacerii si de dorintele clientului. Constructiile modulare sunt fabricate individual, indeplinind cerintele si asteptarile cerute.
  • Construire si asamblare rapide – in cazul constructiei modulare, timpul de executie este redus. Intrucat modulele sunt deja create, asamblarea acestora va fi rapida.
  • Preturi accesibile – prin reducerea timpilor de executie, costurile sunt, de asemenea, reduse. Luand in considerare si eficienta energetica a acestui tip de cladire, economiile sunt si mai mari.
  • Solutii ecologice – in acest tip de arhitectura sunt utilizate materiale de constructie durabile si reciclabile, cantitatea de deseuri de constructie fiind redusa in mod considerabil.
  • Usurinta de relocare – modulele prefabricate pot fi relocate si reutilizate, permitand amortizarea investitiei initiale si optimizarea resurselor companiei.

 

Solutii „la cheie” dintr-o singura sursa! 

Portofoliul Algeco este intregit de Serviciul 360°, prin care oferim solutii „la cheie”, astfel incat clientii sa beneficieze de spatiu imediat dupa receptie. Prin Serviciul 360° completam facilitatile noastre modulare cu un pachet complex de servicii, de la echipamente pana la gestionarea instalatiilor, mobilier, solutii de imprejmuire, aer conditionat, generatoare electrice si multe altele.

 

Cu Algeco, beneficiati de solutii personalizate dintr-o singura sursa: rapid, fiabil si flexibil!

 

Contact:
ALGECO
Sibiu: 0269 224 555
Bucuresti: 021 457 44 55
www.algeco.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 184 – septembrie 2021, pag. 32

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/09/01/algeco-avantajele-cladirilor-modulare-algeco-de-la-planificare-la-livrare-la-cheie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.