«

»

CAMP S.r.l.: Produse chimice de calitate superioara de la experti din sectorul chimic: Gama anti-mucegai

Share

CAMP s-a nascut in 2013 din ideea unui grup de experti din sectorul chimic pentru a se diferentia pe piata cu produse de calitate. Specializata in solutii tehnice performante pentru constructii, industrie, casa si bricolaj, compania este in continua crestere si este apreciata de o retea de distributie careia ii ofera servicii si asistenta exclusive pentru clientii si utilizatorii sai finali.

Camp opereaza in sectoarele de hardware, scule, consumabile industriale, locuinta si bricolaj, constructii, instalatii sanitare si incalzire, auto, motociclete si piese de schimb, agricultura. Cand vorbim despre CAMP, vorbim despre parteneriat, performanta de inalta calitate, cultura pentru clienti si servicii, inovatie si competenta.

Suntem caracterizati de un nivel foarte ridicat de cunostinte specializate, procese de productie si sisteme de ultima generatie care ne permit sa producem produse chimice de calitate superioara.

Acestea indeplinesc standardele europene ridicate de calitate, pentru a asigura o siguranta maxima utilizatorilor, cu o atentie extrema si respect pentru mediu.

Cele mai bine vandute produse CAMP includ intreaga linie de produse anti-mucegai.

Indepartarea mucegaiului nu este doar un truc estetic, ci o interventie care protejeaza sanatatea. De fapt, mucegaiul poate provoca infectii, reactii alergice, astm si, in unele cazuri, poate fi toxic. Acesta este motivul pentru care este necesar sa se intervina prompt si cu produsele potrivite. 

Camp a dezvoltat o linie completa anti-mucegai, capabila sa rezolve definitiv problema.

Rimuovi Muffa

Detergent igienizant cu actiune instantanee si gata de utilizare. Se aplica direct pe punctele afectate sau se distribuie pe intreaga suprafata.

Muffa Control Risanante

Restaurator bactericid si fungicid gata de utilizare care protejeaza peretii si previne reaparitia fenomenului.

Fixacryl Antimuffa

Fixativ acrilic care consolideaza suprafata si imbuna­ta­teste aderenta vopselei. Contine aditivi speciali care protejeaza impotriva mucegaiului si asigura igiena.

Muffa Control Additivo

Pe langa vopseaua pe baza de apa, completeaza tratamentul si imbunatateste actiunea preventiva anti-mucegai, in special in camerele cele mai umede.

 

Contact:
CAMP S.r.l.
Sediul social: C.so Umberto I, 103 70010 Adelfia (BA)
Sediul operational: Zona PIP, Via Decaro lotto 18-19-20 70016 Noicattaro (BA)
Tel./Fax: +39 080 4782768 | E-mail: info@campitalia.it | Web: www.campitalia.it
Facebook: CAMP Professional | CAMP Surface Care

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 181 – iunie 2021, pag. 13

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 180 – mai 2021, pag. 8

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/09/01/camp-s-r-l-produse-chimice-de-calitate-superioara-de-la-experti-din-sectorul-chimic-gama-anti-mucegai/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.