«

»

NEO PLAN: Infrastructura Sibiului se modeleaza pe planseta noastra

Share

O echipa dinamica, specializata in proiectare si consultanta tehnica pentru infrastructura in constructii, formata din ingineri proiectanti experimentati, atat pentru specialitatea drumuri si poduri, cat si pentru retele hidroedilitare (instalatii de apa-canal), isi aduce din 2004 aportul la modernizarea Sibiului, dar si a localitatilor din imprejurimi. Profesionalismul, calitatea lucrarilor executate, imbinate cu satisfactia clientilor, au pozitionat echipa S.C. NEO PLAN S.R.L. pe o traiectorie ascendenta, iar lista principalelor proiecte le ofera o garantie certa viitorilor beneficiari.

Cu vasta experienta in domeniu, dar in continua formare pentru a fi la zi atat cu normele legale in vigoare, cat si cu ultimele noutati din domeniul proiectarii in infrastructura, NEO PLAN S.R.L. ofera servicii de proiectare pentru toate fazele necesare pana la obtinerea autorizatiei de construire PAC, inclusiv asistenta tehnica pe timpul lucrarilor efective. Folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, cu solutii software CAD performante, putem proiecta in cel mai scurt timp posibil si cu flexibilitate marita, stiind din experienta ca uneori sunt necesare modificari rapide de solutii, in functie de necesitatile ce pot interveni in faza de executie efectiva.

La cererea beneficiarului, asiguram si verificarea proiectului de catre un verificator atestat MLPAT, precum si solutii de proiecte integrate cu specialitati adiacente (topografie, arhitectura, instalatii electrice etc.).

Avem colaborari de succes cu consultanti experimentati, specializati pe accesarea fondurilor europene nerambursabile, astfel ca putem oferi solutii complete de la stadiul de idee pana la finalizarea lucrarilor. Noi chiar am auzit de legea 50/1991 si HG 907/2016, dovada ca absolut toate proiectele realizate de noi pe fonduri europene au fost conforme si eligibile.

La 17 ani de la infiintare, ne putem lauda cu cele mai multe sensuri giratorii proiectate in municipiul Sibiu, cu numeroase proiecte tehnice pentru beneficiari privati, cat si sute de strazi proiectate pentru autoritatile publice din judetul Sibiu si din tara, multe dintre ele finantate prin fonduri europene, duse de la stadiul de studiu de fezabilitate, respectiv DALI, pana la faza de proiect tehnic, cu detalii de executie si devize de lucrari, respectiv asistenta tehnica pana la finalizarea lucrarilor, dar si cu amenajarea multora dintre pietele din zona istorica, atat de iubita, a Sibiului (Piata Mica, Huet, Aurarilor).

Pentru ca ne plac provocarile profesionale si treaba bine facuta, echipa NEO PLAN S.R.L. va sta cu drag la dispozitie!

 

Contact:

NEO PLAN SRL
Sibiu – RO, Str. Sacel nr. 90A, ap. 7
Tel.: 0317 199 151 | Fax: 0372 899 857
Mobil: 0728 926 333
E-mail: office@proiectare-drumuri.ro
Web: www.proiectare-drumuri.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 184 – septembrie 2021, pag. 25

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/09/01/neo-plan-infrastructura-sibiului-se-modeleaza-pe-planseta-noastra/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.