«

»

SW Umwelttechnik Romania si-a marit capacitatea de productie

Share

SW Umwelttechnik Romania, unul dintre cei mai mari producatori de prefabricate din beton de pe piata romaneasca, va multumeste ca ati ales produsele noastre (https://www.sw-umwelttechnik.ro/produse) si va aduce la cunostinta faptul ca fabrica de la Izvoru tocmai si-a marit capacitatea de productie cu trei hale echipate cu tehnologie de ultima generatie ce insumeaza o suprafata utila de 15.000 mp la care se adauga o suprafata de depozitare de inca 15.000 mp.

Hala 7 (3.000 mp) este prevazuta cu 6 anexe de uscare si este destinata productiei mecanizate de elemente in serie (tuburi, camine, guri de scurgere).

Halele 5 si 6 (12.000 mp) au fost ridicate cu scopul deservirii productiei de structuri prefabricate pentru constructii industriale si civile si sunt echipate cu cofraje performante si poduri rulante de ultima generatie (10 t / 20 t / 32 t).

Marirea capacitatii a dus inevitabil si la marirea echipei cu noi specialisti si muncitori bine pregatiti, ce au imbunatatit considerabil productia, timpii de executie si calitatea produselor, impingand compania spre o noua etapa de dezvoltare.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 184 – septembrie 2021, pag. 21

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/09/01/sw-umwelttechnik-romania-si-a-marit-capacitatea-de-productie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.