«

»

14 septembrie: Ziua Nationala a Constructorului

Share

PATRONATELE SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII – FPSC impreuna cu partenerii sociali FEDERATIA GENERALA A SINDICATELOR – FGS si CASA SOCIALA A CONSTRUCTORILOR – CSC in parteneriat cu BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE a organizat in ziua de 14 septembrie 2021 un eveniment pentru omagierea breslei Constructorilor, cu ocazia zilei dedicata celor ce proiecteaza, cerceteaza, construiesc si contribuie, la realizarea constructiilor.

Gratie demersurilor FPSC si a unui grup de parlamentari care au inteles importanta sectorului constructii in economia romaneasca, ziua de 14 septembrie a fost declarata prin legea 350/2018 “Ziua Nationala a Constructorului”.

Din cauza conditiilor impuse de situatia speciala generata de pandemie, editia de anul acesta a avut loc intr-un cadru mai restrans la Biblioteca Academiei Romane, Calea Victoriei 125, intrarea din Bd. Dacia Bucuresti, in Amfiteatrul “Ion Heliade Radulescu” intre orele 12,00-14,00.

In prezenta reprezentantilor breslei, a unor personalitati din domeniu si a mediului universitar, in cadrul evenimentului am omagiat breasla constructorilor romani parcurgand o istorie ilustrata a realizarilor din ultimul secol si jumatate dar si privind optimist catre tehnologii sofisticate de proiectare, executie si mentenanta a constructiilor viitorului.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/09/17/14-septembrie-ziua-nationala-a-constructorului/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.