«

»

ALUPROF ALUMINIUM SYSTEM: O noua platforma online – FUTURE BUILDERS

Share

Pentru a combate efectele schimbarilor climatice, este imperativ ca industria constructiilor sa se alature luptei pentru un viitor mai bun. ALUPROF isi continua misiunea de a promova conceptul de dezvoltare durabila si respectul pentru mediu si societate. Cea mai recenta initiativa a companiei in aceasta sfera este lansarea platformei Future Builders, un spatiu de dialog despre viitorul arhitecturii din intreaga lume.

Future Builders este un proiect care isi propune sa creeze o platforma disponibila publicului, care invita oamenii sa se angajeze in discutii de fond atat asupra viitorului constructiilor la scara mondiala, cat si a planificarii urbane in contextul dezvoltarii durabile. Acesta va include o serie de discutii online, intrebari si raspunsuri dar si interviuri cu personalitati de marca din lumea arhitecturii. Pentru fiecare eveniment, Future Builders va reuni un public remarcabil de tineri studenti axati pe sector, arhitecti experimentati, designeri, experti din industria constructiilor, dar si iubitori de arhitectura.

Bożena Ryszka, director de marketing si PR pentru ALUPROF, ofera cateva detalii suplimentare: „Noile tehnologii, cele mai recente rezultate ale cercetarii si tendintele majore sunt principalele subiecte pe care initiativa noastra originala internationala le va aborda. Future Builders inseamna ca oricine este interesat va putea gasi cunostinte, inspiratie si motivatia de a-si largi orizontul. Este o platforma dedicata solidaritatii noastre in actiune si responsabilitatii comune fata de planeta noastra.”.

 

Primul speaker – Bogdan Zaha

Primul eveniment Future Builders a avut loc in septembrie 2021, iar punctul culminant a fost o conversatie cu renumitul arhitect Bogdan Zaha, de la iconicul birou de proiectare Zaha Hadid Architects. Stabilit in prezent la Londra, experienta sa acopera multiple etape de proiectare, cu un accent deosebit pe modelarea parametrica si metodologiile avansate de proiectare geometrica.

Proiectele pe care le-a dezvoltat singur sau impreuna cu echipa sa includ complexul rezidential Alai (Riviera Maya, Mexic), aeroportul international Beijing Daxing, noul cartier central de afaceri din apropierea Garii Masaryk (Praga, Republica Ceha), zgarie-nori in New York, cartierul de afaceri din Frankfurt si terminalul 6 al aeroportului Heathrow din Londra. Stilul intregii companii este axat pe crearea de cladiri cu volume dinamice si orientate spre persoanele care le viziteaza.

Seria de interviuri Future Architects se desfasoara sub patronajul Camerei Poloneze a Arhitectilor, care reuneste toti reprezentantii profesiei din aceasta tara. Evenimentele vor fi promovate pe scara larga in mass-media poloneza si internationala sectoriala, de afaceri si generalista, precum si pe internet. Intre partenerii media se numara unele dintre cele mai citite titluri de arhitectura din Polonia.

 

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-ul oficial Future Architects, https://future-builders.com

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 185 – octombrie 2021, pag. 4

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/10/01/aluprof-aluminium-system-o-noua-platforma-online-future-builders/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.