«

»

BLACK LIGHT: Pionieri in oferirea de solutii avansate de colectare, prelucrare, analiza si vizualizare a datelor geospatiale si servicii conexe

Share

Cine suntem

Am infiintat Black Light la inceputul anilor ’90, combinand intuitia cu pragmatismul. Dezvoltatorii din piata locala aveau nevoie de echipamente pentru colectarea, prelucrarea, analiza si vizualizarea datelor si informatiilor geospatiale, iar, de partea cealalta, producatorii de astfel de echipamente doreau prezenta regionala prin parteneri de distributie cu valoare adaugata si potential de dezvoltare.

Ceea ce la inceput a fost strategie si fler pentru afaceri a devenit rapid pasiune, Black Light dezvoltand o retea de parteneri tehnologici de top si acumuland clienti ce au constatat ca solutiile pe care le oferim combina cele mai performante instrumente in domeniu. Activitatea noastra a devenit tot mai complexa, iar de aproape 30 de ani livram cele mai noi si mai bune tehnologii, in concordanta cu cerintele firmelor ce apeleaza la serviciile noastre.

Cele 3 decade Black Light inseamna adaugarea in portofoliul nostru de parteneriate tehnologice cu cei mai buni producatori, si dezvoltarea lor astfel incat sa oferim intotdeauna cele mai bune solutii. Am acumulat experienta, am format oameni competenti, am dezvoltat contacte utile la nivel international si regional – si continuam sa facem acest lucru!

De unde ne aflam, perspectiva pe care o avem asupra zonei de geomatica si geo informatica este atat la nivel macro (suntem la curent in permanenta cu ultimele tehnologii dezvoltate de partenerii nostri internationali), cat si la nivel de detaliu (suntem conectati la particularitatile pietei locale). Furnizam astfel solutii si servicii de inalta calitate si le putem selecta fara nicio dificultate exact pe acelea dintre ele care se potrivesc necesitatilor fiecarui client al nostru!

 

Ce oferim

Black Light va ofera mijloacele prin care va atingeti scopul activitatii. Cu noi va puteti concentra pe ceea ce faceti, fara griji suplimentare legate de alegerea instrumentelor necesare, de configurarea sau de operarea lor in mod corect. Cu noi, odata ce ne-ati transmis cerintele dumneavoastra specifice, aveti solutia integrata perfecta, astfel incat sa va puteti derula activitatea fara probleme.

Ne-am axat indeosebi pe instrumentele avansate si performante ce pun tehnologia informatiei in serviciul geodeziei, topografiei, ingineriei, GIS-ului, cartografiei, constructiilor, arhitecturii, scanarii si modelarii 3D, fotogrammetriei etc.

Solutiile Black Light servesc la captarea, masurarea si vizualizarea datelor de care dvs. aveti nevoie – oferim o gama hardware ce cuprinde de la senzori si echipamente de precizie, la instrumente specifice complexe, cat si partea de software dedicat, ce sustine un flux de lucru eficient, transmiterea datelor in timp real, si permite mai apoi prelucrarea lor analitica.

 

Servicii Black Light

Black Light se pozitioneaza ca distribuitor cu valoare adaugata de echipamente pentru colectarea, prelucrarea, analiza si vizualizarea datelor si informatiilor geospatiale, adaugand acestei activitati o serie de servicii conexe, ca de exemplu: servicii de consultanta in vederea recomandarii celor mai potrivite solutii; servicii proprii de cadastru (clasa I), geodezie, topografie inginereasca, avize AACR; servicii de implementare şi integrare a sistemelor geospatiale GIS si WebGIS; servicii de modelare 3D pentru diverse tipuri de proiecte; servicii de scanare 3D (zona de activitate in care suntem pioneri) in proiecte din diferite domenii de activitate, intre care ingineria civila, arheologia, criminalistica, constructiile sau realitatea virtuala; servicii de training certificat in utilizarea echipamentelor.

 

Solutii Black Light

Oferim cele mai avansate solutii de colectare, prelucrare, analiza si vizualizare a datelor si informatiilor geospatiale.

 • Echipamente topografice:

– nivele laser 2D/3D, statii totale si receptoare GNSS: GeoMax AG (Elvetia);

 • Scanere terestre laser 3D:

– raza scurta (100-400 m): Zoller & Fröhlich GmbH (Germania);

– raza lunga (pana la 6 km): RIEGL Laser Measurement Systems GmbH (Austria);

 • Sisteme de scanare si cartare mobila: RIEGL Laser Measurement Systems GmbH (Austria);
 • Drone multirotor Microdrones, drone cu aripi fixe si decolare verticala Atmos;
 • Senzori: LiDAR, camere foto Phase One, termice si multispectrale; Solutii de scanare mobila 3D ultraportabile: GeoSLAM
  Ltd (Marea Britanie); Data loggere cu standarde de protectie ridicata: Handheld Group AB (Suedia);
 • Software specializat 2D, 3D si 4D: Autodesk Inc. (SUA); Bentley Systems Inc. (SUA); Carslon Carlson Software
  Inc.
  (SUA); Euclideon Pty Ltd (Australia); Gexcel srl (Italia); Meixner Imaging GmbH (Austria); PointCab (Germania).

 

Contact:
BLACK LIGHT

Str. Virtutii, nr. 1, Timisoara,
jud. Timis, cod postal 300126

Tel.: +40 356 808 870
Tel.: +40 356 808 871

E-mail: office@blacklight.ro

Web: www.blacklight.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 185 – octombrie 2021, pag. 66

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/10/01/black-light-pionieri-in-oferirea-de-solutii-avansate-de-colectare-prelucrare-analiza-si-vizualizare-a-datelor-geospatiale-si-servicii-conexe/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.