«

»

EJOT ROMANIA: Noua generatie de suruburi autoforante EJOFAST® – Rapid. Fara span. De incredere.

Share

Tehnologia de fixare include numeroase produse care permit o conexiune puternica a componentelor. Domeniile de aplicare sunt la fel de diverse ca solutiile de fixare disponibile. Exista un produs adecvat pentru fiecare cerinta si accentul este intotdeauna pus pe fiabilitatea conexiunii.

Conexiunea cu surub ca solutie de fixare mecanica este in continuare metoda clasica de conectare a componentelor intre ele. Suruburile creeaza o conexiune sigura intre doua componente utilizand moduri diferite de functionare.

 

Gaurirea cu span este un lucru din trecut

De obicei, spanul este produs in timpul crearii gaurii, indiferent daca este instalat un surub autoforant cu tais clasic sau un surub autofiletant. Acest span trebuie indepartat intr-o etapa de lucru separata pentru a preveni ruginirea.

Cu noua generatie de suruburi autoforante, aceasta problema tine deja de trecut. Spre deosebire de fixarea conventionala, nu mai trebuie indepartat niciun material la perforarea gaurii, el fiind mai degraba deplasat in timpul procesului de insurubare, ceea ce este posibil prin varful in forma de ac al surubului autoforant EJOFAST®. Aceasta face ca ansamblul sa fie mult mai eficient, intrucat nu mai sunt necesare lucrari de curatare pentru a indeparta spanul de pe acoperis.

 

Datorita geometriei unice a varfului surubului si formei speciale a filetului, surubul EJOFAST® nu numai ca se fixeaza fara nicio grija si la viteza mare, ci are si proprietati excelente de prindere.

Datorita varfului extrem de subtire, surubul EJOFAST® poate fi pozitionat cu precizie pe suprafata. Dislocarea sau alunecarea devin aproape imposibile. Riscul de zgariere a stratului de acoperire este semnificativ redus.

 

Avantaje

  • Aprobat pentru placi profilate din otel, aluminiu si elemente de tip sandwich
  • Fixare fara span* si fara gaurire preliminara
  • Pozitionare exacta, fara alunecare, datorita geometriei unice a varfului surubului – astfel nu se deterioreaza suprafata
  • Viteza mare de instalare
  • Montare rapida

*Fara span – inseamna ca in timpul procesului de montare nu rezulta aschii de banda, aschii spiralate, sau bucati de aschii spiralate in comparatie cu suruburile autoforante conventionale cu tais clasic.

 

Produsele din familia EJOFAST® sunt utilizate in patru domenii diferite de aplicare:

  1. Pe acoperis
  2. La fatade
  3. Pentru aplicatii solare
  4. Pentru tehnologia de aer conditionat / ventilatie

 

Vezi mai jos video suruburi pentru tabla EJOFAST®

 

Vezi mai jos video suruburi pentru lemn EJOFAST®

 

 

EJOT Romania
Sos. Comerciala nr. 21 A, DN 65 B, Com. Bradu, Sat Geamana, Jud. Arges, RO-117141
Tel.: +40 248 2238 – 86 / fax: +40 248 2238 – 84 | E-mail: infoRO@ejot.com | Web: http://www.ejot.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 185 – octombrie 2021, pag. 9

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/10/01/noua-generatie-de-suruburi-autoforante-ejofast-rapid-fara-span-de-incredere/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.