«

»

Cea de-a 30-a Conferinta Nationala AICPS se amana pentru inceputul anului 2022

Share

Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri anunta ca, din cauza situatiei epidemiologice actuale, Consiliul de Conducere AICPS a decis amanarea celei de a 30-a Conferinte Nationale a AICPS, care urma sa aiba loc pe 20 – 21 octombrie 2021, si reprogramarea ei pentru zilele de 9 ,10 si 11 februarie 2022.

La data de 30.09.2021 a avut loc sedinta Consiliului de Conducere al AICPS, tema centrala a intalnirii fiind oportunitatea organizarii celei de a 30-a Conferinte Nationale a AICPS, in contextul epidemiologic actual. A fost lansat, in prealabil, un sondaj de opinie in randul participantilor la Conferinta, ocazie cu care majoritatea respondentilor au optat pentru amanarea evenimentului.

Pe baza acestui vot si a dezbaterilor din sedinta s-a votat cu 20 de voturi pentru si unul impotriva amanarea Conferintei Nationale, pentru o perioada scurta, pana cand situatia epidemiologica o va permite.

Ulterior, in perioada 01-04 octombrie 2021, s-a desfasurat un alt vot in cadrul Consiliului de Conducere al AICPS, asupra datei de reprogramare, varianta de 09-11 februarie 2022 intrunind cele mai multe voturi.

Informatii la zi despre activitatea si evenimentele Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri va stau la dispozitie pe site-ul asociatiei, www.aicps.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/11/01/cea-de-a-30-a-conferinta-nationala-aicps-se-amana-pentru-inceputul-anului-2022/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.