«

»

Saptamana Geodeziei Romanesti va fi reprogramata

Share

Cea de-a doua editie a evenimentului anual al Uniunii Geodezilor din Romania, Saptamana Geodeziei Romanesti, ce urma sa se desfasoare in perioada 26 – 30 octombrie 2021, a fost amanata.

Evenimentul UGR, organizat impreuna cu Universitatea Transilvania din Brasov, urma sa aiba loc in Aula ”Sergiu T. Chiriacesu” a Universitatii Transilvania din Brasov.

Din cauza evolutiei pandemiei in tara noastra si a noilor restrictii impuse de autoritati, Uniunea Geodezilor din Romania impreuna cu Universitatea Transilvania din Brasov, au anuntat ca organizarea tuturor manifestarilor din cadrul Saptamanii Geodeziei Romanesti 2021 vor fi reluate la o data ce va fi anuntata ulterior, in functie de evolutia situatiei pandemice, cat si de deciziile autoritatilor.

Toate contributiile si taxele achitate vor fi valabile pentru participarea la viitoarele manifestari ocazionate de Saptamana Geodeziei Romanesti 2021, la noua data ce va fi anuntata cand acest lucru va fi posibil.

Pentru cei care au achitat si nu vor dori sa participe, sau pentru cei care datele ce vor fi anuntate privind viitoarea desfasurare a evenimentului nu sunt in accord cu programul personal, organizatorul va returna contravaloarea taxelor achitate in termen de 5 zile de la primirea solicitarii.

Organizatorii – Uniunea Geodezilor din Romania si Universitatea Transilvania din Brasov – multumesc tuturor celor care si-au aratat interesul de a participa la manifestarile din cadrul Saptamanii Geodeziei Romanesti, si va asteapta cu drag la Brasov, la data ce va fi comunicata atat pe site-ul eveniemntului (www.sgr.ugr.ro), cat si pe site-ul Uniunii (www.ugr.ro).

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/11/01/saptamana-geodeziei-romanesti-va-fi-reprogramata/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.