«

»

CONSTRUCTII ERBASU: Peste 31 de ani de experienta, profesionalism, dedicare si inalta calificare – reteta constructiilor pentru viitor

Share

A fost infiintata in Bucuresti, ca business de familie, in anul 1990, avand initial 20 de angajati. Astazi, la peste 31 de ani de la infiintare, Constructii Erbasu este una dintre cele mai importante si constante companii de constructii cu capital 100% autohton din Romania. Antreprenor general in constructii cu o evolutie constant pozitiva in cei peste 31 de ani parcursi de la infiintare si pana in prezent, Constructii Erbasu are capacitatea de a aborda o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor, atat din sfera publica (de stat) cat si din cea privata, indiferent de dimensiuni si de nivelul de complexitate al acestor lucrari.

In perioada scursa de la infiintare pana in prezent, compania a devenit nume de referinta in domeniul constructiilor pe intreg teritoriul tarii si nu numai.

Prin calitatea si profesionalismul cu care au fost realizate, lucrarile finalizate reprezinta – fiecare in parte si toate la un loc – cartea de vizita a companiei Constructii Erbasu.

Nivelul inalt de calificare a echipei si deplina dedicare au permis incheierea cu succes a lucrarilor care au fost incepute. Din portofoliul de proiecte finalizate pot fi enumerate: Stadionul Steaua, Stadionul Rapid – Giulesti, Bazinul Olimpic de inot si polo Dinamo, hipodromul Ploiesti, circuitul turistic Floreasca-Tei, lucrari de reabilitare termica a peste 1.080 de blocuri de locuinte din mai multe orase ale tarii, hotelul ibis Styles Bucharest Erbas, ansambluri rezidentiale, spitale, clinici medicale, gradinite, scoli, statii de epurare, retele de apa si canal, modernizari de drumuri publice precum si de retele termice la nivelul intregii tari.

In prezent, compania este implicata in proiecte de anvergura precum ansamblurile rezidentiale Arbo Mogosoaia si Marmura Residence, Sala Polivalenta din Oradea, Sala Polivalenta din Tulcea, Sala Sporturilor din Mioveni, caseta de ape uzate a raului Dambovita, reabilitarea retelelor termice din Timisoara si Iasi, clinici si spitale in Timisoara, Calarasi, Slobozia, Academia Nationala de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj, reabilitarea cladirilor Palatului Nifon si a complexului Panduri din cadrul Universitatii Bucuresti, extinderea liniei de metrou M2 din Bucuresti cu o noua statie, realizarea pasajului rutier Berceni de pe soseaua de centura Bucuresti.

Compania are ca obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor prin respectarea termenelor contractuale agreate, a conditiilor de calitate, aplicarea cu strictete a normelor SSM si a legislatiei in vigoare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 187 – decembrie 2021, pag. 4

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/constructii-erbasu-peste-31-de-ani-de-experienta-profesionalism-dedicare-si-inalta-calificare-reteta-constructiilor-pentru-viitor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.