«

»

CSi Structural Software Romania – unic distribuitor pe piata din Romania al produselor CSi

Share

Computers and Structures, Inc. este renumit pe plan mondial pentru produsele software cu aplicabilitate in ingineria structurala si seismica. Programele CSi sunt utilizate de companii de analiza structurala, raspandite in peste 160 de tari, pentru proiecte de mare anvergura. Produsele CSi reprezinta cea mai de incredere gama de produse software pentru expertii in proiectare, fiind rezultatul a peste patru decenii de cercetare si dezvoltare.

Avand o echipa extrem de calificata, formata din ingineri proiectanti, cercetatori, academicieni, dar si datorita implicarii in comunitatea ingineriei structurale pe plan global, CSi ofera produse inovative si instrumente unice de lucru. Alegand produsele CSi puteti fi siguri ca beneficiati de cele mai complexe instrumente disponibile, in spatele carora sta o companie neegalata in inovatie si cu determinarea de a se ridica la cele mai inalte standarde.

Echipa, CSi Romania, va ureaza Sarbatori Fericite!

 

Contact:
www.csiromania.ro
office@csiromania.com
+40 770 343 329

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 187 – decembrie 2021, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/csi-structural-software-romania-unic-distribuitor-pe-piata-din-romania-al-produselor-csi/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.