«

»

EJOT: EJObar – profil cu membrana PVC sau TPO pentru diverse fixari pe acoperis plan

Share

EJOT EJObar este bara de sustinere multifunctionala care creeaza o baza de fixare pentru o gama larga de sisteme aplicate, de obicei, pentru fixarea dispozitivelor mecanice si electrice, cum ar fi fixarea aparatelor de aer conditionat, jgheaburilor si tevilor metalice sau a panourilor solare si fotovoltaice. EJObar este ideal pentru aproape orice obiect care trebuie fixat pe, sau peste sistemul cu membrana cu un singur strat. EJObar este livrat intr-o gama larga de lungimi practice si este alcatuit dintr-un profil puternic de aluminiu imbracat cu o membrana de PVC, sigilat etans de doua capace de plastic.

Suruburile autoperforante JF3, super rapide si curate, completeaza acest sistem de fixare unic si usor de utilizat.

PVC EJObar a fost supus unor incercari riguroase de rezistenta la lipire la centrul nostru britanic pentru dezvoltare si testare Applitec. Utilizand o lungime de 150 mm a produsului, mai mult de 20 de tipuri de membrane ranforsate din PVC au fost supuse procedurilor riguroase de tensometru. PVC EJObar a depasit toate criteriile cu o incarcare medie de 3.4 KN. PVC EJObar este aprobat oficial de majoritatea furnizorilor de membrane din PVC.

Marca EJOT

Pentru a purta marca EJOT, trebuie sa ne asiguram ca produsele noastre sunt potrivite scopului. Capacele de etansare ale EJObar sunt turnate prin injectare pentru o fixare precisa. Un material de etansare de legatura se asigura ca nucleul barei EJObar ramane etans si este protejat la ambele capete.

 

Rezistenta nucleului

La baza fiecarui EJObar exista o bara de aluminiu puternica, de 2 mm grosime.

La toate lungimile standard, insertia de aluminiu este pe toata lungimea produsului, asigurand rezistenta barei EJObar la rupere, creand in acelasi timp o baza perfecta de fixare pentru surubul autoperforant EJOT JF3.

 

Disponibil in lungimi practice

EJObar este disponibil in lungimi de 0,3 m ori 0,5 m pentru aplicatiile electrice si mecanice si 1,0 m sau 3,0 m pentru instalatiile solare PV.

 

Fixare sigura pe EJObar

Surubul EJOT JF3-2-5.5 x 25 S16 bimetal asigura o performanta la smulgere de peste 3,6 KN.

Fabricat din otel inoxidabil austenitic A2 (1.4301), varful din otel zincat strapunge materialul fara sa deterioreze membrana EJObar.

 

EJOT Romania ureaza colaboratorilor si partenerilor de afaceri Sarbatori Fericite si un An Nou 2022 cu impliniri!

 

Contact:
EJOT Romania
Sos. Comerciala nr. 21 A, DN 65 B,
Com.Bradu, Sat Geamana, Jud. Arges, RO-117141
phone: +40 248 2238 – 86
fax: +40 248 2238 – 84
www.ejot.com
infoRO@ejot.com

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 187 – decembrie 2021, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/ejot-ejobar-profil-cu-membrana-pvc-sau-tpo-pentru-diverse-fixari-pe-acoperis-plan/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.